Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meglevő belassult weboldalt...

Meglevő belassult weboldalt szeretném egyszerűsíteni, újra designolni, hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
WordPress oldal, gutenberget használva. Most úgy néztem, hogy egy letisztult elementorral szerkesztett oldalra van szükségem. Gyorsan és egyszerűen szeretném újraírni de nem igazán értek hozzá.

2021. dec. 23. 10:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Az jutott még eszembe, hogy legegyszerubb lenne nekem ha teamforesten megvennék egy profi sablont és atírnàm. De nem tudom, hogy kell a meglevő helyett feltenni egy az egyben?? Ezeknek a lépései nekem kínaiak.
2021. dec. 23. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy bízz meg valakit, aki ért hozzá, vagy tanuld meg magad. Azt ne várd, hogy más fogja majd a kezed és megcsináljátok
2021. dec. 23. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

linkassistant.com - Website Auditor

2021. dec. 23. 12:29
 4/4 anonim válasza:
Üdv, én tudok segíteni neked, ha még aktuális!
2022. febr. 6. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!