Mi a feltetele hogy az oldalamon tudjak kitenni adsense hirdeteseket? Kervenyeztem mar de elutasitottak low content miatt.Gondolom keves tartalom van meg az oldalamon.
Figyelt kérdés
Mi az amit figyelembe vesznek? Van e egy hatar amit elkell elrni mondjuk latogato terèn? Vagy mi alapjan allapîtják meg mennyi az idealis elfogadhato tartalom az oldalon? Automatikus vagy manualis google adsense a jobb megoldas?2021. dec. 22. 10:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt nem program végzi, hanem Google dolgozó, szubjektív elbírálással. Egyébként én is ezt a jelzést kaptam, amikor a még nem kész, promo oldalamra (indulásra való feliratkozással) próbáltam kirakni az adsense-t. Aztán csináltam még pár aloldalt neki, hogy ne tűnjön annyira el nem indult oldalnak, és akkor már átment a teszten.
2/2 anonim válasza:
Én nem használom az automatikust, mert akkor semmi ráhatásod nincs, hova szúr be épp egy bannert, elcseszheti az oldal kinézetét. Ha csak szövegek, cikkek vannak az oldalon, amibe tök mindegy, hova kerül a banner, akkor használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!