Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldal tárhely és domain...

Weboldal tárhely és domain hogyan?

Figyelt kérdés

Magához a weboldal készítéséhez értek, viszont az üzembe helyezéshez kb semmit.

Csináltam egy egyszerű weboldalt és szeretném publikálni, ehhez lenne szükség egy kisebb tárhelyre lehetőleg kisebb adatbázissal illetve domainre.

Esetleg tudtok szolgáltatót, ahol online tudnám ezt intézni és nem is horror áron?

2021. dec. 21. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Google: webtárhely. Majd kattits az első oldalon bármelyikre. Mindent intéznek neked, adnak egy ftp hozzáférést, oda feltöltöd a weboldal fájljait és már megy is, ilyen egyszerű. A domainnek kellhet 2-3 nap átfutási idő.
2021. dec. 21. 13:11
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 Ja hogy ilyen egyszerű? Mert viszonylag sokszor, heti 2-3 alkalommal is kellhet frissíteni, ezért lenne fontos a könnyű hozzáférés.
2021. dec. 21. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Én a Magyar Hostingot szoktam használni, sosem volt még velük problémám.

[link]

2021. dec. 21. 13:24
 4/13 anonim válasza:

Szia! Én az ionos.hu-t ajánlom. Az első évben nagyon olcsó, aztán rendes áron van. Jelenleg a legdrágább webhosting csomag 5475 Ft és, ami szerintem kb. mindenkinek jó az alig 2000 Ft. A Domain ára pedig attól függ hogy milyet akarsz, de a .site domain kb. 400 FT.

Remélem segítettem! Itt a link

[link]

2021. dec. 21. 15:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Byethost ingyenes és ottki tudod próbálni, mi hogy működik.
2021. dec. 22. 08:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, mhosting jónak tűnik és egész olcsó is.
2021. dec. 25. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
servergarden.hu a legjobb. Olcsó és atomstabil!
2021. dec. 25. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy idepofátlankodom a kérdésemmel, de az általatok fentebb írt tárhelyeken csak az általuk biztosított sablonokkal tudok weboldalt készíteni, vagy valahogy feltölthetem oda a VS Code-ban írt html, css kódjaimat?
2021. dec. 29. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Természetesen feltölthetsz oda bármilyen weboldalt, szép is lenne, ha korlátozva lenne.
2021. dec. 29. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Köszi a választ :D
2021. dec. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!