Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet .hu-s oldalam? Ha...

Hogy lehet .hu-s oldalam? Ha magát az oldalt megbirom 0-ról írni akkor mi a további tendő, hogy mások is elérhessék az oldalam?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van domain név meg tárhely, igazából erre lennék kívnácsi, hogy ezek hogy működnek. Pl fizetek mind 2ért valamennyit havonta, és amiket megírtam fájlokat azt csak feltöltöm a tárhelyre és már el is érhető?

Tudtok ehhez megbízható oldalt?

2021. máj. 30. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fizetsz a domain regisztrálásért, utána egy tárhelyért, egyszerűbb egy halyen a kettőt, nem nagy árkülönbségek vannak. Beállítod, h a tárhely ip címe a domainedre mutasson vagyis fordítva a domain a tárhelyre, oda feltöltesz egy index.html-t vagy php-t etc és már publikus is kb.
2021. máj. 30. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Elég csak a domainért fizetned (azért mindenképp kell), a tárhelyet ingyen meg tudod oldani a Netlify-n, oda pedig a Publii nevű programmal fel tudod tölteni pár kattintással.

Na de nem magatól vagyok ilyen okos, valaki linkelte itt gyakorin a leírást:

[link]

2021. máj. 30. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!