Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van egy gombom, és szeretnék...

Van egy gombom, és szeretnék alá rakni egy képet úgy, hogy ha a gomb látszik, ott van a kép, ha nem látszik, akkor pedig nincsen ott a kép. Ötletek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Script nélkül nem fog menni, a gombok nem tűnnek csak úgy el frissítés nélkül.
2021. dec. 13. 03:24
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Azt írod van egy gombod. Tehát a gomb ott van! Hogyan tűnik el?
2021. dec. 13. 03:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Eltüntetem én a gombot az elején, a lényeg az, hogy amikor van valami, akkor látszódjon a gomb is, és a kép is. A kettő egyszerre, de csak akkor jöjjön be a kép, amikor a gomb is ott van. Tehát a gomb HA léátrejött, Ő hívja meg a képet is.
2021. dec. 13. 03:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a gombot úgy hozod létre, akkor létrehozhatod a képet is. Ha pedig ott van csak a display-t állítod, akkor rakd a kettőt egy div-be és egyben tűntesd el vagy rejtsd el.

Ennyiből nehéz pontosabb tippet adni, mert nem értem mi a cél vele...

2021. dec. 13. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!