Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem látszik a gomb szövege?

Miért nem látszik a gomb szövege?

Figyelt kérdés

Joomlát használok és egyes helyeken (pl. a kijelentkező gombnál) nem látszik a gomb szövege. Gondoltam, hogy talán a szöveg színe megegyezik a háttér színével, de nem. Az egész olyan, mintha nem lenne "megmondva" a gombnak, hogy megjelenítse a szöveget. Egy üres keret jelenik meg (mivel nem akkora a keret, hogy beleférjen a "kijelentkezés", ezért gondolom, hogy üres a keret).

Itt egy kép róla: [link]

Ez a css... [link]

...mit és hova kéne beírjak, hogy megjelenjen a szöveg a keretben (gombban)?

2012. dec. 4. 13:33
 1/6 Argloss ***** válasza:

A linkelt oldal ezt a CSS-t használja:

[link]

[link]

2012. dec. 4. 15:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Jah, igen. Elírtam a link címét, bocsánat.

Az első válaszoló linkje érvényes (köszönöm:))... Szóval, ha valaki tud, megkérem segítsen.

2012. dec. 4. 19:59
 3/6 Argloss ***** válasza:
Raktam be egy képet is. Ugyan a szavazás gombja, de nyilván a kijelentkezésnél is az a probléma, hogy a gombnak fix méret van megadva és a padding miatt a felirata kicsúszik és így nem lehet látni.
2012. dec. 4. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Tehát töröljem azt a sort, ami ki van húzva jobb oldalt a képen?

Vagy mit csináljak pontosan? :S

2012. dec. 4. 20:48
 5/6 Argloss ***** válasza:

Ez az ami miatt rossz a gomb:

input.button{background:url("../images/search_btn.png") no-repeat scroll center top transparent;height:15px;width:15px;margin:7px 0 0;padding:10px 0 0 40px;}

Ha ezt kitörlöd belőle akkor jó lesz a gomb. Viszont nagyon valószínű, hogy akkor meg más lesz rossz, de annyira nem néztem meg. A főoldalon mindenesetre nem okoz problémát, ha ezek ki vannak kapcsolva, mert máshol más tulajdonságai vannak a gombnak... Ha azt akarod, hogy egységes legyen, akkor lesd le a bejelentkező gomb tulajdonságait és írd át arra a bemásolt sort...

2012. dec. 5. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Töröltem a sorokat. Úgy néz ki, hogy egyelőre ez megoldotta a problémát. Egyéb hiba nem jött még elő.

Köszönöm a segítséget!:)

2012. dec. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!