Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » ? Weboldal: Felugró ablak

? Weboldal: Felugró ablak

Figyelt kérdés

Letöltöttem ezt weboldalt Chrome-ban (régebbi verzió, ami még támogatja a 32-bites XP-t): [link] és, ha a letöltött html-t megnyitom, akkor ez a felület fogad:

[link] Ezt a felugró ablakot nem tudom bezárni se úgy, hogy a jobb felső sarkában van egy valami (ami nem látszik a képen, de ha oda viszem az egeret, akkor az átváltozik másmilyenné, tehát ott van a bezáró), se pedig a "Már követem..." szövegre kattintok. Nem történik semmi.

Ctrl + Shift + I-re kattintva hogyan tudom eltávolítani ezt? (És a html-hez tartozó mappából is ki kell vegyem? Ha nem veszem ki, akkor okozhat bármiféle bonyodalmat?)

2021. dec. 9. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:

32 bit, XP, ezek már a régmúlt fogalmai. Minek foglalkozol ilyesmivel?

"Ctrl + Shift + I-re kattintva hogyan tudom eltávolítani ezt?"

Az m-fbExitPopup osztályú elemet kell törölni vagy láthatatlanná tenni. Konzolból egyszerűbb, így: $(".m-fbExitPopup").hide();

De talán egyszerűbb, ha keresel valami content blocker, adblocker kiegészítőt és azzal eltünteted.

"(És a html-hez tartozó mappából is ki kell vegyem? Ha nem veszem ki, akkor okozhat bármiféle bonyodalmat?)"

Nem kell kivenni, nincs is értelme, amit itt, a Devtoolsban csinálsz, csak átmeneti, az oldal következő betöltésekor elveszik.

2021. dec. 9. 08:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Nem programozok (még). XP jobban bevált nekem, mint a többi, de a jövőben majd mást op.rendszert is tervezek használni.

Igen, átmenetileg sikerült eltávolítani, de valahogyan ez bele lett programozva, azt pedig ki lehet szedni. Nem weboldalt töltök be, hanem html-t. Hogyan lehet teljesen eltávolítani?

2021. dec. 9. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nem weboldalt töltök be, hanem html-t"

A weboldal is HTML (meg JS).

Teljesen eltávolítani valamilyen adblocker kiegészítővel tudod.

2021. dec. 9. 09:29
 4/4 A kérdező kommentje:
"Nem weboldalt töltök be, hanem html-t" - Ezt úgy akartam érteni, hogy: Úgy véltem, hogy a weboldalhoz kapcsolódik a felugró ablak. Azaz, ha weboldalt nyitok meg, akkor 100%, hogy be fog tölteni a felugró ablak is, hacsak nem használok adblocker-t. Megértettem, hogy szükséges az adblocker, de nem akar működni 1 se, tehát most az adblocker használatán lépjünk túl. Ha letöltök egy weboldalt és azt nyitom meg, vagy megnyitom a weboldalt, tehát teljesen mindegy, hogy mit csinálok, mivelhogy mind a kettőben ugyanazok a kódok szerepelnek. Ahhoz, hogy bele tudjak nyúlni és ki tudjam végleg szedni a felugró ablakot, ahhoz mélyebb programozói tudásra van szükség?
2021. dec. 9. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!