? Weboldal: Felugró ablak
Letöltöttem ezt weboldalt Chrome-ban (régebbi verzió, ami még támogatja a 32-bites XP-t): [link] és, ha a letöltött html-t megnyitom, akkor ez a felület fogad:
[link] Ezt a felugró ablakot nem tudom bezárni se úgy, hogy a jobb felső sarkában van egy valami (ami nem látszik a képen, de ha oda viszem az egeret, akkor az átváltozik másmilyenné, tehát ott van a bezáró), se pedig a "Már követem..." szövegre kattintok. Nem történik semmi.
Ctrl + Shift + I-re kattintva hogyan tudom eltávolítani ezt? (És a html-hez tartozó mappából is ki kell vegyem? Ha nem veszem ki, akkor okozhat bármiféle bonyodalmat?)
32 bit, XP, ezek már a régmúlt fogalmai. Minek foglalkozol ilyesmivel?
"Ctrl + Shift + I-re kattintva hogyan tudom eltávolítani ezt?"
Az m-fbExitPopup osztályú elemet kell törölni vagy láthatatlanná tenni. Konzolból egyszerűbb, így: $(".m-fbExitPopup").hide();
De talán egyszerűbb, ha keresel valami content blocker, adblocker kiegészítőt és azzal eltünteted.
"(És a html-hez tartozó mappából is ki kell vegyem? Ha nem veszem ki, akkor okozhat bármiféle bonyodalmat?)"
Nem kell kivenni, nincs is értelme, amit itt, a Devtoolsban csinálsz, csak átmeneti, az oldal következő betöltésekor elveszik.
Köszönöm a válaszod!
Nem programozok (még). XP jobban bevált nekem, mint a többi, de a jövőben majd mást op.rendszert is tervezek használni.
Igen, átmenetileg sikerült eltávolítani, de valahogyan ez bele lett programozva, azt pedig ki lehet szedni. Nem weboldalt töltök be, hanem html-t. Hogyan lehet teljesen eltávolítani?
"Nem weboldalt töltök be, hanem html-t"
A weboldal is HTML (meg JS).
Teljesen eltávolítani valamilyen adblocker kiegészítővel tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!