Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a leggyorsabb webshop...

Melyik a leggyorsabb webshop rendszer?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a saját... De az elérhetőkből melyik?

Wordpress-t próbáltam 170 000 termék után 1,2GB az adatbázis magában. Nem a leggyorsabb még cache pluginekkel sem ami .html fájlját elkészíti.

2021. dec. 8. 23:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hogy XML import a lényeg hogy legyen.
2021. dec. 8. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Amelyikben egy darab termék sincsen.
2021. dec. 8. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
optimalizálni, termékeket külön kategorizálni?
2021. dec. 8. 23:19
 4/6 A kérdező kommentje:
3-mas adatbázisban csak szövegek vannak mint termékleírás és egyéb ínfók.
2021. dec. 8. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Mekkora az XML? Ne várj csodát, ha 1,2 GB-nyi adatot tolsz bele az adatbázisba, az nem lesz kisebb. Sőt, annyit se kell beletolni, mert az indexek is megesznek sok helyet, de az pont azért van, hogy ne kelljen állandóan a nagy adathalmazt túrni, ha ki akarsz választani pár terméket, hanem az indexek alapján gyorsan megtalálja. Szóval azokat a mezőket indexelni kell, amik alapján keresel. Minél több mező van indexelve, annál nagyobb lesz, de ha jól megválasztod a mezőket, sokszorosára gyorsul.
2021. dec. 9. 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahonnan minden termék közvetlen online letölthető és becsületkassza használható...
2021. dec. 9. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!