Hogyan lehetne Windows 7-re a lehető leggyorsabban feltelepíteni az összes frissítést?
Az SP1 -et már tartalmazza a lemezed? Ha igen, akkor a felügyeleti eszközök / szolgáltatásoknál lődd ki a Windows Update -et.
Töltsd le és telepítsd fel manuálisan a következő frissítéseket: KB3020369, KB3177467, KB3172605
A bitnek megfelelőt.
Utána menni fog, persze lehet nem lesz elég egy nekifutás így se.
Legközelebb telepíted gyorsabb lesz egy integrált telepítővel, ahogy előttem írták.
Sajnos annyi frissítés van már Win7 -hez hogy szó szerint behülyül tőle a frissítőprogram. A M$ meg rest megcsinálni, mert minden eszközzel a Win10 -et akarja ledugni az emberek torkán.
2# Faterbringer-nek van oldala? nem találom meg :(
Kori-nak meg van viszont azt meg nem értem, annó séfbácsi oldalán kb 1-2 havont jött a friss Kori-én meg augusztusi a legújabb? vagy ez ilyen lehúzós, hogy fizess ha a legújabbat akarod?
#4 Faterbingernek nincs oldala úgy tudom, de több torrent oldalon is fent vannak a munkái. Kori sajnos csak kb. 3 havonta ad ki újat. Az augusztusi a legújabb jelenleg, úgyhogy már pont esedékes lenne, hogy kiadja az újat.:)
Amúgy a Faterbringer meg még ritkábban ad ki új verziót. Kár, hogy a Séfbácsi abba hagyta, mert ő volt az egyetlen aki 1-2 havonta mindig újat adott ki. Sajnos másikat nem ismerek ezeken kívül.
5# Köszi, séfbácsi utolsó munkáját lementettem szerintem ezentúl, ha lesz valami azt fogom használni és frissíteni.
Valahogy nem jön be ez a Kori-nak az oldal meg a vip rendszere
Kiegészítvén a #3 -as hsz -emet. Ezzel az eszközzel automatizálni lehet a fent leírt folyamatot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!