Ezt, hogy lehet megcsinálni?
Egy olyan oldalt szeretnék készíteni, ahhol lenne egy olyan szöveg, hogy: "Ha kijösz a meccsre, kattints a pipára", vagy egy x-re, az tök mindegy, hogy mi. És számolja a pipákat, vagy az x-eket, hogy hányan kattintottak eddig.
19/F
3 lehetséges út van.
1. megtanulod és magad megcsinálod a saját elképzeléseid szerint (kicsit hosszadalmas, de akár ingynes).
2. fizetsz némi pénzt olyannak aki ezt megtanulta és profi benne bármit emgtud csinálni amit elképzelsz.
3. van ismerősöd, vagy szerzel egy idegent aki hobbiból megcsinálja neked ingyen.
Olyan dolog ez mint pl elromlik egy elektronikus eszköz a lakásban. Vagy hív az ember szerelőt, vagy saját maga belekontárkodik, esetleg hív ismerőst/ barátot aki ingyen megcsinálja neki.
23:14
Bocsi, de elfelejtettem a jelszavam a citromailre....:DD Nem tudom elolvasni az üzeneted.
Nemar -_-! Pedig direkt elkuldem a elkeszitett php-t -_-!
na mindegy, akkor kuldj valami elerhetoseget a paws(kukac)freemail.hu-ra. :)
Ahogy olvasom neked egy egyszerű kattintást számláló script kell.
Ezen az oldalon találsz egy ilyet php ben megírva:
00:44
Küldtem egy e-mail címet.
Kerdezo, de melyik cimemre? :P
Remelem nem neked kuldtem a webszerveres valaszom... @_@°
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!