Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ezt, hogy lehet megcsinálni?

Ezt, hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés

Egy olyan oldalt szeretnék készíteni, ahhol lenne egy olyan szöveg, hogy: "Ha kijösz a meccsre, kattints a pipára", vagy egy x-re, az tök mindegy, hogy mi. És számolja a pipákat, vagy az x-eket, hogy hányan kattintottak eddig.

19/F

2010. aug. 31. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálnám, hogy készítenék egy MySQL adatbázist, amiben tárolnám a számot (ami 0-tól kezdődne), majd egy egyszerű PHP-val mindig hozzáadnák egyet ha a HTML form-ban valaki a pipát bejelölte.

Ha nincs adatbázis, akkor ezt akár egy egyszerű szöveges fájlban is tárolhatod a szerveren (szintén PHP feldolgozóval).

2010. aug. 31. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, ezt sokkal egyszerubb sql nelkul, plan text-be menteni. mert egyetlen novekvo szamert folosleges adatbazis...
2010. aug. 31. 18:13
 3/17 A kérdező kommentje:
Te jó Isten. :D Ez nekem nem igazán magyar. Azt hittem, hogy könnyebb....
2010. aug. 31. 19:57
 4/17 anonim ***** válasza:

Pedig nem.

Elosszor is, figyelni kell, hogy "kattintottak" (jellemzoen javascript) majd ezt fel is kell dolgozni (php) majd vegul le kell tarolni (php file kezeles, vagy adatbazis. :)

Persze, ha siman "egy gomb"-al oldod meg, akkor nem kell jscript, eleg a php...

2010. aug. 31. 20:31
 5/17 A kérdező kommentje:
De jó lenne, ha megcsinálná valaki helyettem.
2010. szept. 4. 13:22
 6/17 anonim ***** válasza:
körülbelül mennyit szánsz rá?
2010. szept. 6. 05:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Hogy mennyit szánok rá? Nem is tudtam, hogy ezért fizetni kell.
2010. szept. 6. 20:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Pedig ha massal akarod megcsinaltatni a dolgokat, azert illik fizetni.

A weblapkeszites, php olyan dolog, ami nem megy magatol, tanulni kell - es illik megfizetni a tudast.

// Tudod, nem az a egy kapacsutes kerul 5000-be, hanem az, hogy tudja a szaki, hova kell utni...//

2010. szept. 6. 20:55
 9/17 A kérdező kommentje:
De.... nekem csak egy kis számláló kell, amit valami ingyenes akármire feltudok rakni. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy lehet. Viszont ahhoz nem ért ami az én elképzelésem. De nem egy isten tudja milyen nagy weblap lenne.
2010. szept. 6. 21:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Mail ment. :)
2010. szept. 6. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!