Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnék-e ingyen kódolni egy...

Tudnék-e ingyen kódolni egy weboldalt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tudnék-e csinálni weboldalt, úgy, hogy nem fizetem előre a hostingot, hanem miután megvannak az alap dolgok, utána fizetnék az add-on-okért, hostingért, stb...

2021. júl. 31. 11:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
miért ne?
2021. júl. 31. 11:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

a hosting esetén megoldható, ekkor saját gépeden futtatsz egy webszervert amin fejleszted.

add-on, ha ilyen WP -hez megvásárolható, akkor nem, egyrészt meg kell venned, tehát nem ingyenes, másrészt sokszor megvan határozva milyen domain alatt fog menni... így pedig még nehezebb.

2021. júl. 31. 12:48
 3/20 A kérdező kommentje:
Gondolom ugye add-on-ok kellenek az online auction website-hoz. Szerintetek egyedül meg tudnám írni a fájlt, vagy fel kellesz bérelnem egy szakembert? (Igazából egyedül szeretném, meg olvastam utána, de ebben nem vagyok eléggé tisztában)
2021. júl. 31. 12:56
 4/20 anonim ***** válasza:

#3 Ha tudod, hogy kell, akkor persze.

De csak ezért én nem vágnék bele tanulni.

2021. júl. 31. 13:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kód része lesz a legnehezebb. ;-)

Amikor én csináltam, a jogi részekből lett elegem.

egy eset: delikvenst átverték, elutalta a pénzt de nem azt kapta,

ő feljelentést tett, így a hatóságok kikértek minden adatott.

Bejelentkezések (IP címek), levelezés ... mert az eladó tagadta.

Majd tanúként mehettem a polgári peres bírósági meghallgatásra, lényegében önköltségemen, saját időmet pazarolva.

1 éven belül a 3. ilyen esetnél megelégeltem, és megszüntettem.

2021. júl. 31. 14:26
 6/20 A kérdező kommentje:
#5. Igen én is ettől félek. Ugye én még ezeket nem értem, mert nem kerestem utánuk. Hogy lehetne ezeket jogilag is megoldani? Meg hogy ne lehessen feltörni az oldalt, bankkártyákat stb-ket? És wordpressel meglehet-e csinálni?
2021. júl. 31. 15:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Bankkártyákat fel lehet törni?
2021. júl. 31. 16:08
 8/20 A kérdező kommentje:
#7: nem, de ellopni igen. Tisztában vagyok azzal, hogy el tudnak lopni kártyákat, ha nincs megfelelő védelem, rosszul fogalmaztam az előbbi kommentemnél. Csak azt nem vágom még, hogy mivel tudnám a vásárlókat megvédeni ezektől a dolgoktól.
2021. júl. 31. 20:48
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hogy szakértőkkel csináltatod meg az oldalt akik értenek ehhez és felelősséget vállalnak a munkájukért.
2021. júl. 31. 20:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Bankkártya adatot eleve nem kér el egy mezei weboldal. Vagyis kérhet, de hülye aki megadja.. (nyilván más egy nagyobb szolgáltató, de Pisti Kft. oldalán nem adja meg senki) Az online fizetés nem így működik.

Azontúl WP-re vagy valami lomha CMSre nem biztos, hogy építenék ilyen oldalt. Persze kérdés mekkora a látogatottság, de én erősen elgondolkodnék egy egyedi fejlesztésen.

Továbbá a jogi részéhez pedig jogász kell.

2021. aug. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!