Tudnék-e ingyen kódolni egy weboldalt?
a hosting esetén megoldható, ekkor saját gépeden futtatsz egy webszervert amin fejleszted.
add-on, ha ilyen WP -hez megvásárolható, akkor nem, egyrészt meg kell venned, tehát nem ingyenes, másrészt sokszor megvan határozva milyen domain alatt fog menni... így pedig még nehezebb.
#3 Ha tudod, hogy kell, akkor persze.
De csak ezért én nem vágnék bele tanulni.
Nem a kód része lesz a legnehezebb. ;-)
Amikor én csináltam, a jogi részekből lett elegem.
egy eset: delikvenst átverték, elutalta a pénzt de nem azt kapta,
ő feljelentést tett, így a hatóságok kikértek minden adatott.
Bejelentkezések (IP címek), levelezés ... mert az eladó tagadta.
Majd tanúként mehettem a polgári peres bírósági meghallgatásra, lényegében önköltségemen, saját időmet pazarolva.
1 éven belül a 3. ilyen esetnél megelégeltem, és megszüntettem.
Bankkártya adatot eleve nem kér el egy mezei weboldal. Vagyis kérhet, de hülye aki megadja.. (nyilván más egy nagyobb szolgáltató, de Pisti Kft. oldalán nem adja meg senki) Az online fizetés nem így működik.
Azontúl WP-re vagy valami lomha CMSre nem biztos, hogy építenék ilyen oldalt. Persze kérdés mekkora a látogatottság, de én erősen elgondolkodnék egy egyedi fejlesztésen.
Továbbá a jogi részéhez pedig jogász kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!