Mondanátok ingyenes-és nagyon gyors webtárhelyeket?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam......Tudnátok olyanokat mondani mint az atw-freeweb----olyat ami nagyon gyors(a leggyorsabbat, ami ingyenes)...Az a bajom az atw-vel és a freeweb-bel, hogy nagyon lassúak, és szeretnék egy gyorsabb, ingyenes tárhelyet!
Előre is köszi!
2010. aug. 28. 14:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem a két dolog kizárja egymást.
4/7 anonim válasza:
Már van extra gyors tárhely havi 990Ft-tól. Nemhiszem el, hogy ennyit nem ér meg :)
5/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a DTSH-t, de hibákat írt ki---hibaüzeneteket....Tudtok még mondani---ingyeneset, ami még tűrhetően gyors is......
(Amúgy a DTSH mintha nagyon gyors enne....)
2010. aug. 29. 17:42
6/7 Santo Padre válasza:
dtsh n milyen hibaüzeneteket ír ki? amúgy itt van még ez(angol nyelvű): [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/web/dtsh-users/xy/xy/pdf/fpdf.php on line 1203
Ezt írja-ilyesmiket-van, hogy vagy 5-öt....... amikor egy PDF dokumentumot akarok megnyitni, a feltöltött lapomról!
2010. aug. 31. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!