Milyen ingyenes html webtárhelyeket ismertek? /bővebben lent/
atw és uw kilőve, mert olyan érdekel, amiről hiperhivatkozással át lehet irányítani a látogatót idegen oldalra is... nos ezt sajna se az atw, se az uw nem engedi...
tehát például ha rákattint valaki egy képre, akkor behozza a böngésző a youtube-ot... ezt mivel lehet megoldani?
Semmi probléma az ATW UW tárhelyszolgáltatókkal, inkább a HTML tudásodban van a hiba.
Egy link így néz ki:
<a href="http://www.youtube.com/">Youtube</a>
Van egyébként target attribútuma, mely az alábbi értékeket veheti fel:
_blank
_self
_parent
_top
framename
Az utolsónál értelemszerűen a keret nevét kell megadni.
Azonnali törlés jár a következőkért:
-más szolgáltató oldalára mutató jump vagy jelszóval védett oldalakért
nagyokos, nem hiszed el, hogy nem lehet? nem csak, hogy tiltott, nem is engedélyezi az atw!
Több mint két éve van 3 oldalam fent az atw-n és van egy csomó kifelé mutató link rajtuk. sőt még a felső Reklámbannert is eltüntettem az egyikről úgy, hogy nem is fizetek érte semmit.
Nézd már meg mennyien használnak az oldalaikon más weblapokra hivatkozásokat!
Sőt Freeweben is van pár néhány weblap, amit én csináltam, és érdekes, azok is évek óra működnek, hiába is vannak más honlapokra hivatkozások.
Csak nézd meg az ATW toplista oldalát, hogy a legtöbbet látogatott oldalakon mennyi ilyen link van:
Ha pedig normális tárhelyszolgáltatóra van szükséged szvsz évi 1000 FT+ÁFA az nem pénz érte.
Ha meg ezt a pénzösszeget is sajnálod egy normális tárhelyért, akkor az már csak téged minősít. Én azokat a vállalkozásokat egyszerűen komolytalannak tartom, amik évi pár ezer forintot sajnálnak kiadni egy domainért és tárhelyért. A jó szolgáltatások általában pénzbe kerülnek.
utolsó előtti, akkor el tudnád magyarázni, hogy hogyan kell kifelé mutató hivatkozást csinálni?
mert én úgy csináltam, hogy csináltam egy html weblapot, amin egy a "kattints ide" szövegre beállítottam egy hiperhivatkozást, de amikor rákattintottam, csak egy teljesen üres fehér atw-s oldalt hozott be...:S
tessék: itt egy random atw oldal, be van állítva a link, mégse irányít át, erről beszéltem, pedig úgy csináltam a hiperhivatkozást, ahogy mondtátok...
ötlet?
Másik megoldás, hogy kilövöd a reklámbannert így:
<script type="text/javascript">
if (top.location != self.location)
top.location = self.location;
</script>
és utána már nem is muszáj új lapon megnyitni a linkelt oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!