Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan oldjam meg ezt a...

Hogyan oldjam meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés

Az oldalon csak egy egyszerű navigációs sáv és egy .banner nevű "doboz" van. Ebben a dobozban van benne egy háromszög szerű kép. A kép a .banner doboz legaljára van rögzítve így a képnek pont a kijelző lejalján kellene lennie mivel a nav az 10vh magasságú, a .banner pedig 90vh. Ennek ellenére mobilon valamiért a kép nem legalul van, még a kép alatt van egy kis hely.

Ezen a linken keresztül meg lehet nézni miről beszélek:

[link]

A fájlok:

[link]

2021. júl. 22. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel a vh mértékegység nem teljesen úgy működik, mint a %.

A w3schools szerint: vh: Relative to 1% of the height of the viewport.

2021. júl. 23. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 De akkor 100vh az 100%. Én a nav meg a banner az összesen 100vh ami elvileg 100%. Így a legalján kéne lennie a képnek.
2021. júl. 23. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Több mobilon is megnéztem és nekem csak akkor van üres hely alul, ha a böngésző címsora elrejtődik, egyébként nincs, a fekete rész teljesen lent van.
2021. júl. 27. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!