Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kedves weblapépítők, laikusok,...

Kedves weblapépítők, laikusok, hogy oldjam meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Fotográfus portfóliómat bemutató oldalt szeretnék létrehozni. Szeretném beágyazni a fotóimat, azonban ezt kétlem, hogy a webtárhelyre kellene megoldani. Milyen megoldást javasoltok, hogy gördülékenyen fent legyenek a képeim a weblapon?

2020. máj. 12. 08:38
 1/6 anonim válasza:
Mi a problémád a webtarhellyel? Mit szeretnél megvalósítási, amire úgy érzed, az nem alkalmas?
2020. máj. 12. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
google photos?
2020. máj. 12. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy webtárhelyre nem szokás fotókat felrakni. Nekem nagyjából 1000 fotó lenne fent, fotónként számoljunk 5 megabájttal. Az 5 gigabájt, csak a fotóknak, weboldal tartalmi részét még nem is számoltuk. 5 gb webtárhely meg nem annyira olcsó, ezért keresek alternatív megoldást.
2020. máj. 12. 11:25
 4/6 anonim válasza:

Hát nem tudom, 10 ezer forint éves díjért kapsz elég nagy, vagy korlátlan tárhelyet, szerintem az nem drága.

De akkor ha jól értem, azt szeretnéd, hogy a képeidet a weblap látogatói teljes méretben és stúdió minőségben tudják megnezni (és letolteni), a képek kicsinyitese monitor méretre (mondjuk kepenkent fel megabajtra) nem opció.

Ebben az esetben ha nem a saját tarhelyeden szeretnéd tárolni a képeket, és azt szeretnéd, hogy azok galeriakent bongeszhetoek legyenek, szerintem a Flickr lesz a nyerő, ott 1000 képet ingyen tarolhatsz minőség vesztés nélkül.

2020. máj. 12. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én WordPressel, meg egy fotóblog templateval oldanám meg a dolgot.

Pl. ez a téma egész tetszetős, az ingyenes verzió is: [link]

WordPresshez vannak korlátlan webtárhelyek is, pl. a Forpsinál: [link]

Így ésszerű költségkerettel akár egy több tízezer fényképből álló fotós oldalt össze lehet hozni.

2020. máj. 12. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehogy a Forpsi-hoz menj! Csak az SSL-ért 8000+Áfát kell fizetned évente, és egy rakás k@ki a szolgáltató, nagyon magas árakkal.

Nézd meg a [link] ajánlatait, 5GB tárhely 4000Ft/év, és ingyen adják az ssl-t is többek között. Ilyen Forpsi sz@rok labdába sem rúghatnak a szolgáltatásuk színvonala, és sebessége mellett.

2020. júl. 25. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!