Kedves weblapépítők, laikusok, hogy oldjam meg ezt a problémát?
Hát nem tudom, 10 ezer forint éves díjért kapsz elég nagy, vagy korlátlan tárhelyet, szerintem az nem drága.
De akkor ha jól értem, azt szeretnéd, hogy a képeidet a weblap látogatói teljes méretben és stúdió minőségben tudják megnezni (és letolteni), a képek kicsinyitese monitor méretre (mondjuk kepenkent fel megabajtra) nem opció.
Ebben az esetben ha nem a saját tarhelyeden szeretnéd tárolni a képeket, és azt szeretnéd, hogy azok galeriakent bongeszhetoek legyenek, szerintem a Flickr lesz a nyerő, ott 1000 képet ingyen tarolhatsz minőség vesztés nélkül.
Szia! Én WordPressel, meg egy fotóblog templateval oldanám meg a dolgot.
Pl. ez a téma egész tetszetős, az ingyenes verzió is: [link]
WordPresshez vannak korlátlan webtárhelyek is, pl. a Forpsinál: [link]
Így ésszerű költségkerettel akár egy több tízezer fényképből álló fotós oldalt össze lehet hozni.
Nehogy a Forpsi-hoz menj! Csak az SSL-ért 8000+Áfát kell fizetned évente, és egy rakás k@ki a szolgáltató, nagyon magas árakkal.
Nézd meg a [link] ajánlatait, 5GB tárhely 4000Ft/év, és ingyen adják az ssl-t is többek között. Ilyen Forpsi sz@rok labdába sem rúghatnak a szolgáltatásuk színvonala, és sebessége mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!