Szeretném kliens oldalról megoldani, hogy egy adott script ne fusson le az internetes oldalon. Megoldható ez így? Hogyan?
Melyik részét nem lehet annak érteni, hogy vannak különböző scriptek az oldalon, és ebből szeretném, ha az egyik nem futna le?
Annak az analógiájára gondoltam, ahogy például szabályozni lehet, hogy egyes tartalmakat (adott dobozokat, képeket, kereteket, bármit) ne jelenítsen meg a böngésző.
Böngésző bővítményt nem sikerült megnézni?
CSS-el esetleg el tudod rejteni azt amit a script csinál, de a lefutást nem fogod tudni meggátolni vele.
Még nem tudtam a bővítményt megnézni.
Jobb szeretném a nélkül, mert lassítja a gépet + kompatibilitási és biztonsági probléma.
De ha nincs más megoldás, és működik, akkor használni fogom.
A futást kéne meggátolni, nem csak a kijelzést.
Akkor használd a böngésző fejlesztői eszközeit (F12). A hálózati fülön tudod blokkolni az adott URL-t ahonnan betölti a scriptet. (chrome és firefox egészen biztosan tud ilyet)
Ha inline script akkor szerintem nem tudod kiegészítő nélkül blokkolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!