Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jó Gportalos kutyanevelde?...

Jó Gportalos kutyanevelde? (csak ígytudtam kiirni többesszámban nem engedi :/ )

Figyelt kérdés
Beszólásokat nem kérek.Olyat amire a szerki feljár legalább 2naponta.
2010. aug. 26. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Leírhatnád konkrétabban is a kérdésedet. Tedd fel úgy, hogy mindenki tudja miről van szó. Mert ez így bizony kevésnek tűnik.

Gportálos kutyanveldét keresel ahol tudsz játszani? Gondolom, nem mert a weblapkészítéssel kapcsoaltod kérdések közt tetted fel. Tehát jogosan feltételezem, hogy készíteni szeretnél egyet. Ha így van miért pont gportál? Szerki = szerkesztő? Hát ha te csinálod feljárkálhatsz óránként is. Egyszó mint 100, próbáld konkrétan megfogalmazni, miben szeretnél segítséget kérni.

2010. aug. 29. 14:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmü de azért bővebben is leirom.Szóval nemtudtam máshova rakni a kérdést ezért laktam a weblapkészítéshez mert oda illett a legjobban.Különben meg egy gportalos kutyaneveldét keresek,ahol a szerki legalább minden második nap feljár(a legjobb ha minden nap).
2010. aug. 29. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Így már értem! :) Sajnos ebben nem tudok segíteni.
2010. szept. 3. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nembaj.:)
2010. szept. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!