VAn egy blogom és népszerűsiteni szeretném.Hogyan tudnám megcsinálni?
A többieknek azzal van gondja, hogy még nem kiforrott, profi a blogod - külön vicces, aki ezt figyelmen kívül hagyva rögtön domaint, tárhelyet és saját weboldalt vásároltatna veled, mert majd attól lesz látogatottságod.
Szerintem az a legnagyobb gond a blogoddal, hogy nem csinálod. Kitettél egymás után két nap egy-egy posztot, aztán pár nappal később egy harmadikat és azóta hozzá se nyúltál. Ha téged se érdekel annyira a blgood, hogy legalább hetente kitegyél rá egy új bejegyzést, akkor mást miért érdekelne annyira, hogy felmenjen rá és megnézze?
Blogot azért ír az ember, mert írni akarja, van mondanivalója, amit meg akar osztani a világgal. Sokáig, tartósan és rendszeresen ír az ember érdekes dolgokat, aztán ha már van rajta 10-20-50 érdekes írás, akkor érdemes elküldeni ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak, másoknak, hogy megnézzék és mivel már van rajta elég sok tartalom, van mit nézegetniük, kattintgatnak rajta, ha tetszik nekik, akkor rászoknak, ha mások számára is érdekesnek tartják, akkor ajánlják másoknak is.
Nem vagyok benne biztos, hogy Hamilton önmagában elég érdekes téma ehhez, de fene tudja, lehet, hogy csak engem nem érdekel, másoknak még ettől lehet érdekes is.
Viszont neked nincs blogod. Neked egy statikus, már nem frissülő oldalad van, amire valamikor kitettél 3 posztot és azóta nem foglalkozol vele. Aki esetleg feltéved rá, az azt látja, hogy már el is engedted. Ha érdekli, akkor megnézi a posztjaidat és aztán nem jön vissza, hiszen ez az oldal már azelőtt leállt, hogy elindult volna, mi értelme lenne visszatérni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!