Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Magánvállalkozás számára...

Magánvállalkozás számára létezik weblapkészítő program? (Kódolási tudás hiányában)

Figyelt kérdés
Dreamweavert nem ajánlja senki, mivel lehet készíteni egy nem elriasztó siteot?
2021. jún. 7. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Wordpress egy fokkal jobb, mint a dobozos elemekből építgetősek. Ha a tartalom statikus (pl. bemutatkozás, és nem webáruház), abban menüket tudsz hozzáadni, azokból aloldalak nyílhatnak meg, és alapvetően a design megválasztása meg az üres szövegdobozok kitöltése a feladatod.

Viszont attól, hogy van egy weboldalad, még nem fogja senki látogatni, arra a részére már komolyabb pénzeket kell költeni, és talán egy sima Facebook oldallal több elérést szerezhetsz (azon az elven, hogy mindenki ott tömörül).

2021. jún. 7. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

ha fizetsz pár 100ezer forintot valakinek, akkor hamarabb kész a weboldalad, és több emberhez jut el.

amatőrként évekbe telik amig valami bevételt elérsz pl hirdetésből

2021. jún. 7. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyes megfogtad a lényeget, pontosan egy bemutatkozás, menüpont feltöltős lenne, amit természetesen csatolnék a facebook oldalamhoz is, szimplán csak szeretnék egy nem elrettentő weboldalt is.

Második kommentelő, ezt én is tudtam, de azért megerősítettél ebben.

2021. jún. 7. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Tehát annak ellenére hogy tisztában vagy a jó megoldással, mégis a rossz megoldás felé ácsingózól?
2021. jún. 7. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szánj rá egy kis összeget, kb egy amatőr kezdő srác mint én anno össze dob pár ezer ft-ért egy wordpress oldalt. Ma már nem csinálnék ilyet, de régen ingyen is csináltam weboldalt, vannak lelkes amatőrök, ha portfóliót növelne és kap érte 10e ft-t akkor még jó is lehet.
2021. jún. 7. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Publii-val könnyedén, saját magad is tudsz tetszetős weboldalt csinálni, ingyen. Ráadásul netlify-n 100GB/hó-ig a webtárhely is ingyen van hozzá.
2021. jún. 7. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá rábízod arra, aki igen. Elég egyszerű. Persze el lehet kezdeni mókolni, de vagy elfogadod utána a gagyi végeredményt, vagy megszopatod vele azt, akinek azzal kell majd dolgoznia amit összegányolsz.
2021. jún. 8. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!