Mi a véleményetek az alábbi honlapról?
vizikert.mywebplaza.hu
Kiváncsi vagyok mit gondoltok róla, felhasználói szemmel, és szakértői szemmel, az oldal amúgy még nincs a végleges állapotában (de csak tartalmilag)
Azt, hogy reklám.
Egyébként mutatós.
Nem rossz.
- A menü gombok szerintem egy kicsit tul magasak.
- a címek mögötti árnyék ie-8 ben nem jelenik meg
- a lekerekitett sarkú menük szögletesek (ie-8)
- a ketépítésnél szerintem nem jó, h az almenük az oldal belsejébe mutatnak. Nem szerencsés a felhasználót az oldal közepére irányítani ilyen módon.
ha egy oldalra kell az a tartalom akkor az oldal tetején jobb egy tartalomjegyzék szerű, ott jók az oldalon belulre mutató linkek. De inkább külön oldalakon (mint a galériában) átláthatóbb lenne.
- az almenük javascriptje kicsit "bugos" sokszor eltünik a megjelent almenuu lista, mire fölé érne a kurzor.
- az alsó zöld sáv szintén tul vastag, szerintem a fele elég lenne.
tartalmilag annyit tennék hozzá, hogy a szolgáltatásokban egy-egy rövid leírás nem ártana a szolgáltatásokról, vagy vmi marketing szöveg
Nagyon ötletes és kreatív az oldal nekem tetszik.
Ahogy már írták a Kertépítés lenyíló menü, nem a legjobb, azt orvosold :D
Amúgy meg hát igen, az a fránya IE milyen rosz tud lenni, nem úgy jeleniti meg ahogy kéne, nekem is sok gondot okozott eddig
Tetszik. Jó desing választás, kedves kérdező!
Viszont a témaválasztás az az egy ami ...
A kertben más a szomszédját kérdezi, nem interneten keresgél. Vegyünk egy példát. Mamám ültet, van kertje a családomba, ő pedig egy kicsit sem ért a Számítástechnikához :S
Ezért valami más téma kéne, mert nem lesz nagy a látogatottság.
De amint mondtam, jól néz ki. És a tartalom se rossz.
Remélem segítettem, és mindent építőkritikának szántam. :)
Felhasználói szemmel: szép és átlátható a desin.
Szakértői szemmel: ez nagyon tettszett: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!