Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell elkésziteni egy...

Hogyan kell elkésziteni egy torrentoldalt?

Figyelt kérdés
részletes leírás kellene:Kezdve az alapoktól, Tracker telepítése,stb...
2010. aug. 20. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez nem segitség de hátha hasznos

[link]

2010. aug. 23. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Ő nem azt kérdezte hogy kell szabályzatot betartani hanem hogy torrent oldalt készíteni. 1.: Nem fog soha senki börtönbe kerülni evégett. 2.: A kérdés feltevője: Mi honnan a lekvárból tudjuk hogy mégis mennyire értessz a php-hoz vagy mit tudsz az sql-ről. Ez nem egy olyan amit le lehet írni és meg lehet találni a googleba. Mit gondolsz majd hogy ilyet találsz a googleba: Hogyan csináljunk torrent/warez oldalt. Sehol nem fogod megtalálni mégis mit gondoltál?... Ez nem egy progi amit felraksz next next next és install succes és már jó is. Nem gyakorlásképp kell az neked hanem üzemeltetni akarod és kész mit kell itt kamuzni. Meg am nem sok pénz. Szervert bérelni... mit kell oda nagy pénz? maximum 10 ezer ft mert ugye ha tudnátok a szerveren (trackeren) egyetlen 1 film sincs se zene csak a .torrent file-ok és azt cserélgetik egymás közt az userek úgy áll össze belőle egy értelmes file (p2p hálózat). De ha ilyen kérdést feltesz a kérdező akkor sehogy sem mert gondolom halvány lila lövése sincs mi hogy merre hány méter. Gondolod ha meg lehetne találni a leírást akkor nem mindenki azt csinálná? Kis 10enéveseknek is trackerük lenne akkor. Nha mind1... Tanulj erősen php-t és akkor talán
2010. aug. 23. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt magyarázhatod neki, de a h*lye barom nem érti meg...
2010. aug. 23. 01:10
 14/18 anonim ***** válasza:

nemértek a torrent oldal készítéshez ,de nmár h ilyen kérdést ide feltegyél

1ha vki tudja ezt akk nemfogja elmondani neked mert konkurenciát jelentenél

2tényleg van ilyen google-be csak én angol szájbarágós leirásokat kerestem és találtam középszintű angol tudással megérthetők

2010. aug. 23. 02:40
 15/18 anonim ***** válasza:
itt NE próbálkozz! ahol érdemes: prog.hu de írd oda h nem üzemeltetni akarod!
2010. aug. 23. 19:00
 16/18 anonim ***** válasza:
a kérdésre válasz ha angolul se tudsz semmmmi esély h megtacsináld ezt komolyan mondom nem rosszindulatból
2010. aug. 24. 01:52
 17/18 A kérdező kommentje:

ÁÁÁ én vagyok a hülye. Nem azt kértem, hogy azt magyarássátok el, hogy hogyan programozzam, az nagyjából megvan(egy kis segítséggel).

Hanem azt nem tudom, hogy ha ez megvan, akkor hogyan jutok el odáig, hogy müködöképes legyen az oldal.

Ezt elfelejtettem leírni, hogy nem teljesen a 0-ról indulok.

2010. aug. 24. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
De könyörgöm... konkrétan hol vagy elakadva?
2010. aug. 24. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!