Egy ilyen üzenőfalat hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon => http://blbcod2klan.hu/fooldal.html Van egy üzenőfal ami nekem nagyon megtetszett.Ilyet keresek neten de sehol se találok.Az oldal html-ét lementettem de csak annyi derült ki hogy a html-be beágyazták <iframe> paranccsal.Ha tudnátok dobni egy linket,hogy hogyan is lehet ilyet készíteni vagy mégjobb,egy példa üzenőfalat letölteni azt nagyon megköszönném.2011. jún. 24. 22:01
2/2 anonim válasza:
azért nem találsz, mert rosszul keresed! kevés helyen hívják üzifalnak..
Kis webnyelv: funkciójában/működésében az üzenőfal, a vendégkönyv és a fórum, sőt még a newspublisher is valamilyen szinten hasonló.. ezek közül szerintem a vendégkönyv kulcsszóra jön a legtöbb megfelelő, angolul guestbook, gbook, esetleg qbook néven szoktak futni..
Ha viszont segédlet kell: lépésről lépésre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!