Milyen jó honlapkészítőt tudtok mondani v mutatni?
Ingyenblog.hu
Ennél egyszerűbbet soha nem találsz :)
Na ilyen hülyét még nemlátott a világ. Igényes honlapot nem lehet csinálni html tudás nélkül. Sőt... Az igényeshez még kéne php és css is. Minimum. Azt mondtad, hogy készítő kéne. Nem szerkesztő. A dreamviewer ha nem tudnád te barom, készítő. Szerkesztőnek is lehet mondani. Szóval. Ha ilyen hülye vagy, akk hogy akarsz igényes honlapot készíteni? Most lehet engem lepontozni. De azért gondold már át, hogy mit akarsz csinálni!
És, hogy ne legyen offolás, ott van a sz*ros gportál. :) De azért ha lehet, ne nyomjál fityiszt!
Szerintem neked jó lesz a lapunk.hu is. Egyszerű és lehet akár igényes is. Inkább a tartalommal teheted igényessé és nem a külsejétől lesz pfú de nagyon egyedi. Így is össze lehet rakni egy pofás weblapot, de azért ne számíts arra, hogy vérprofi lesz. De szerintem nem is ez a célod, hogy az legyen...
Egy szó mint száz, a tartalomtól lesz az ilyen egyszerűbb weblapkészítő különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!