Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen jó honlapkészítőt...

Milyen jó honlapkészítőt tudtok mondani v mutatni?

Figyelt kérdés
Olyant kérnék pl ami elég egyszerű tom h a tárhelyes izé sokal jobb meg minden olyat ne írjatok pls mert én zt nem tom h kel me senkise mutata meg meg minden.... pls olyanokat írjatok ami egyezrű és igényes honlapot lehet vele készíteni! ty!
2010. aug. 20. 14:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jó bocs!
2010. aug. 20. 19:59
 12/22 A kérdező kommentje:
de én nem szerkesztőt hanem készítőt mondtam ami egyszerű na..
2010. aug. 20. 20:00
 13/22 anonim válasza:
mlap.hu - nesze!
2010. aug. 20. 22:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Ingyenblog.hu

Ennél egyszerűbbet soha nem találsz :)

2010. aug. 21. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Itt mindenki értelmes válaszokat ad, csak te vagy hülye. -.-
2010. aug. 21. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Mellesleg milyen témájú oldalt akarsz? Mert akkor lehet többet tudnánk segíteni.
2010. aug. 21. 13:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Na ilyen hülyét még nemlátott a világ. Igényes honlapot nem lehet csinálni html tudás nélkül. Sőt... Az igényeshez még kéne php és css is. Minimum. Azt mondtad, hogy készítő kéne. Nem szerkesztő. A dreamviewer ha nem tudnád te barom, készítő. Szerkesztőnek is lehet mondani. Szóval. Ha ilyen hülye vagy, akk hogy akarsz igényes honlapot készíteni? Most lehet engem lepontozni. De azért gondold már át, hogy mit akarsz csinálni!

És, hogy ne legyen offolás, ott van a sz*ros gportál. :) De azért ha lehet, ne nyomjál fityiszt!

2010. aug. 21. 20:47
 18/22 A kérdező kommentje:
oks bocs na értem !!!! csak kcisit ideges voltam és nem pontozlak le mert kösz a válaszkat!
2010. aug. 21. 20:56
 19/22 anonim ***** válasza:
8->
2010. aug. 21. 21:04
 20/22 anonim válasza:

Szerintem neked jó lesz a lapunk.hu is. Egyszerű és lehet akár igényes is. Inkább a tartalommal teheted igényessé és nem a külsejétől lesz pfú de nagyon egyedi. Így is össze lehet rakni egy pofás weblapot, de azért ne számíts arra, hogy vérprofi lesz. De szerintem nem is ez a célod, hogy az legyen...

Egy szó mint száz, a tartalomtól lesz az ilyen egyszerűbb weblapkészítő különleges.

2010. aug. 22. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!