Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen jó honlapkészítőt...

Milyen jó honlapkészítőt tudtok mondani v mutatni?

Figyelt kérdés
Olyant kérnék pl ami elég egyszerű tom h a tárhelyes izé sokal jobb meg minden olyat ne írjatok pls mert én zt nem tom h kel me senkise mutata meg meg minden.... pls olyanokat írjatok ami egyezrű és igényes honlapot lehet vele készíteni! ty!
2010. aug. 20. 14:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

[link]

asszem ez a legjobb.

de én notepad.exe -t használok.

2010. aug. 20. 14:50
 2/22 anonim ***** válasza:
Előző: akkor te nem vagy egy nagyigényű :D
2010. aug. 20. 14:54
 3/22 anonim ***** válasza:

Tárhelyes mitől jobb? Az igénytelen, mindenki ott kezdi, de hamar kinövi!

Én a Front Page-et használtam, mert olyan mint a Word, csak behuzogatsz mindent azt ott van. Aztán jön a Dreamweaver!

2010. aug. 20. 16:38
 4/22 anonim ***** válasza:

Ha "tárhelyes szerkesztő"-alatt a különböző CMS rendszereket értitek, akkor nem értem miben rejlik azok igénytelensége. Azok az oldalak olan felhasználóknak készültek akik szakértelem nélkül szeretnének tartalmat megosztani. Egyes cégek pedig komoly összegeket fizetnek saját CMS rendszerekért, hogy szakember foglalkoztatása nélkül végezhessenek nagyobb tartalmi módosításokat.

Az tény, hogy nem arra való, hogy majd azon te megtanulsz honlapot készíteni.

Elkezdeni tanulni egy egyszerű szövegszerkesztöel érdemes, a notepad azért tulzás, legalább notepad++ szintaxis kiemelés azért hasznos.

Késöbb érdeme áttérni a komolyabb szerkesztőkre.

2010. aug. 20. 18:03
 5/22 anonim ***** válasza:

Igényes honlapot az tud csinálni, aki tud htmlül, cssül, kicsit talán Javaul.

16:38 szerintem te microsoft Expressiont akartál mondani, Frontpage már elég elavult.

Esetleg Kompozer, ami kezdőknek jó, de Dreamweaver a legjobb.

Elsőhöz annyit, h notepaddal is lehet igényes oldalakat írni azoknak, akik a kódból kilátják a tartalmat, szóval aki azt használ, az már tud is valamit.

De, ha valaki ezekkel sincs tisztában, az nem tudom, hogy akar igényes honlapot csinálni...

2010. aug. 20. 18:42
 6/22 anonim ***** válasza:
csak nem megint a neveldés xd
2010. aug. 20. 18:51
 7/22 anonim ***** válasza:

Notepad-dal nem az ír weblapot aki ért hozzá, hanem aki direkt magát akarja szivatni. Notepad++ már más.

A tárhelyes szerkesztők alatt gondolom az mlapot meg a gportalt kell érteni.

Kérdező: törődj bele, hogy ezt a szakmát tanulni kell. Egyik program sem fogja kiolvasni a fejedből, hogy milyet szeretnél. Miután megtanultál weblapot készíteni onanntól már a szerkesztő másodlagos.

2010. aug. 20. 19:02
 8/22 anonim ***** válasza:
Hetekkel ezelőtt volt egy másik kérdező, aki ilyen travián meg, hasonló jellegű neveldés oldalt akart csinálni mlapal, de nem fogta fel hogy az úgy nem fog menni. Nem tudom hogy az vagy-e nem is érdekel, de ezt egyszer és mindenkorra tanuljátok már meg hogy ilyen mlapon nuku php, html tudással nem fogsz tudni vérprofi oldalt készíteni...
2010. aug. 20. 19:05
 9/22 A kérdező kommentje:
kössz h non senki se adott választ... akkor úgy mondom h a neen jó magyar honlapkészítő!!
2010. aug. 20. 19:42
 10/22 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem hogy a válaszok közül nem tudtál semmit levonni. Válaszoltak a kérdésre. Weblapszerkesztőt akarsz?

Adobe Dreamweaver, Microsoft Expression, Kompozer, ezt a 3 weblap szerkesztőt már fel is sorolták. Kódszerkesztő kell?

Notepad++, EditPlus, Php Designer.

Esetleg ingyenes CMS rendszer kell, amihez nem kell annyi tudás?

Joomla, Drupal, e107, és még sorolhatnám. Ha ez már nem válasz a kérdésedre, akkor semmi...

2010. aug. 20. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!