Mennyit érhet a gyakorikerdesek.hu weboldala?
Figyelt kérdés
Vajon mennyiért csinálták/csináltatták, és mennyi idő alatt?2021. ápr. 1. 15:23
1/14 anonim válasza:
2 sörért összedobok neked egy ilyet :D
3/14 anonim válasza:
Én még azt is el tudom képzelni, hogy önkéntes diákok csinálták.
4/14 anonim válasza:
#3 És üzemelik...
A normális moderálásra való képtelenség alapján.
5/14 anonim válasza:
A worthofweb.com adatai szerint a látogatottságot figyelembe véve 1,2 millió dollárt ér ez az oldal.
7/14 anonim válasza:
Ez egy elég nívós és hiteles értékbecslő oldal, tele statisztikákkal, nézz utána ha nem hiszed
8/14 anonim válasza:
Szerintem az az összeg nem magára a weboldalra utal mint forráskód, hisz azt persze nyilván akár egy hobbista is összerakja pár hét/hónap alatt. Gondolom az az összeg magából a nézettségi adatokból és statisztikákból jött össze, úgy viszont el tudom képzelni, hogy nem éppen csak pár millió forintot érhet. Elég jó hírdetési felületnek is, mivel nem csak két maréknyi ember látogatja nyilván.
9/14 anonim válasza:
maga a weboldal nem sokat, elég gyenge a kivitelezése.
ami értéket ad itt, a közösség, az hogy van interaktivitása.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lopjuk el. xd
2021. ápr. 2. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!