Mit gondoltok a gyakorikerdesek.hu (új) mobilverzióárról?
Azt, hogy szánalmas, nem hiszem el hogy nem tudják elfelejteni a táblázatos layoutut és ilyen kókány szar megoldásokat alkalmazni.
Meg hogy a gombok (amik persze képpel lettek megoldva) torzak: [link]
Van egyáltalán valaki aki mobilon netezik ?
E-mail, Mesenger, esetleg Facebook még oké, na de a többi az tök felesleges.
Eszembe nem jutna sohasem, hogy előkapjam a telót és megnézzek egy weboldalt.
#Pannóniás: Rengetegen, bár én se kínlódok rajta, de családba többen is vannak akik nagy kijelzős mobilon / táblagépen neteznek.
Mert kényelmesebb kiülni az erkélyre és onnan netezni.
Bár nekem mindig az volt a gondom, hogy kis kijelzőn alig látni valamit, a nagy táblagépet tartani folyton meg... :-D
De pl. aki csak felületesen ismeri a számítógépet, és az egeret se tudja rendesen használni, annak sokkal könnyebb elsajátítani a táblagép kezelését.
A weboldalaknak amiket készítek, 25~30% -a forgalma ami táblagép, vagy mobilról történik.
És ahogy nézem, ez a szám évről-évre szép lassan növekszik.
4~5 éve még 5% körül volt, 3 éve már 10~15%, most meg 25~30% körül.
Lesz..rom ha lepontoztok, soha nem érdekelt.
De azért most egy pillanatra elgondolkodtam. Van ugye az alap kérdés, amire adtam egy választ, ami egyébként egy személyes vélemény is. Gondolom ez a véleményem nem találkozott sosks véleményével, ezért le lettem ugatva.
Biztos hogy tudjátok hogy kell mire való ez az oldal ? Nem hiszem. Gyerekek. . . .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!