Van kedve valakinek weboldalt készíteni velem?
Frontendhez értek (A JS-t még nem kezdtem el), és unatkozok. Bootstrapet szoktam használni, mert egyszerűnek és praktikusnak tartom.
Nos, kinek van kedve jönni?
Írjátok le hogy miben vagytok a legerősebbek is kérlek! Ötletek oldalhoz is jöhetnek.
<p>Ez egy bekezdés, ilyenek tonnaszámra tudok tenni, a sortörő <br/>-el együtt</p>
Sőt, ezeket <div>-ekbe is beleteszem ^^
Bizony, és még szingli vagyok és csoró. Nyugi, én sem értem.
<script>
alert("Kezét csókolom!\nJavaScript expert is vagyok!");
</script>
"Frontendhez értek (A JS-t még nem kezdtem el)"
Nem akarlak elszomorítani, de jelenleg ahhoz sem. :)
Max ismered a html-t (meg gondolom minimális szinten a css-t is) és egy css framework-öt. Ezek az alapok.
Frontendhez akkor fogsz "érteni" (legalábbis egy kicsit), ha a js-el és valamelyik framework-el is megismerkedsz (pl React), illetve a css preprocessor használata alap lesz számodra.
(Továbbá - és nem csak akkor ha valakivel együtt akarsz dolgozni, viszont akkor főleg - elengedhetetlen egy verziókezelő rendszer ismerete, pl git.)
Na, ha ezek megvannak akkor visszatérhetünk rá. Tudok gyakorló feladatot adni...
Addig viszont ne unatkozz szerintem, mert BŐVEN van még mit tanulnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!