Mégis hogy induljak el?
Sziasztok! Én nekem már kisebb koromban megtetszett a játékok, weblapok felépítése. Elkezedtem de valahogy nincsen motivációm. A weblap és játékfejlesztés irányba szeretnék elmenni. De konkrétan nem tudom hogyan kezdjem el! Tanulgattam a html5 - t, ccs-t, javascriptet, de úgy igazán sosem tudtam egybefüggő normális weblapot tervezni. Hogy induljak el? Milyen programok kellenek hozzá? Könyv, vagy akármi kiegészítő pl. Youtube videó?
Segítsetek!
Szerintem ha kitalálsz valami kis projektet magadnak, az tud motiválni.
Nézd meg a phaser.js -t. Ez egy javascript framewörk ami direkt játékokhoz lett kitalálva. Sok tutorial van hozzá a neten.
Ami az ötletet illeti: Nekem van egy haverom, akivel mindíg történik valami. Egyszer totál részegen beszált a kocsijába és hazavezetett a dunapartról. Aztán rájött, hogy ott hagyta a pénztárcáját és visszament érte, természetesen kocsival. Közben próbálta kikerülni a rendöröket. Na ebböl egy tök jó minigamet lehetett volna csinálni, ilyen felülnézetes autóvezetöst, ahol random húz a kocsi jobbra balra + ha észrevesznek a rendörök, akkor game over.
Biztos a te baráti társaságodban is vannak érdekes sztorik. Válassz egy ilyet és dolgozd fel egy mini játékban.
#7 A könyvnek már a leírása félrevezető:
"A leírásokat követve a gyerekek megtanulnak kódolni a három legismertebb és legfontosabb programozási nyelven: HTML-ben, CSS-ben és JavaScriptben."
A HTML mióta programozási nyelv?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!