Abból lehet valami baj ha csinálok egy hasonló oldalt mint a webbeteg vagy a házipatika?
Figyelt kérdés
Természetesen csak olyan anyagokat töltök fel aminek rendesen utánna olvastam2021. jan. 23. 21:43
11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a nagy részét onnan másoltam ki akkor ezeket nem töltöm fel az a baj valami egészségüggyel kapcsolatos oldalt akarok csinálni csak akkor az a baj már nem is tudom milyet csináljak aminek azért van egy kis értelme is mert érdekel az egészségügy és ezt akarom hobbiból csinálni hogy valami jó eü weblapot szerkesztek hátha valakinek tudok vele segíteni
2021. jan. 23. 22:20
12/15 anonim válasza:
Csak óvatosan.. olvastam már onnan cikkeket és sokszor írnak baromságot,vagy szimplán csak semmitmondó szakmaiatlanságokkal találkozni.és kommentszekció sincs tehát észrevételt se lehet tenni.
13/15 anonim válasza:
Csinálhatsz, csak hogy senki se fogja megnézni. Hogy miért nem fogja? Mert a Google nem fogja megjeleníteni, hiszen másolt tartalmat teszel közzé. Ezt nem szeretik. Még 0-ra se tudod kihozni az oldalt, deficites lesz.
14/15 anonim válasza:
Mi a faxnak csinálsz új oldalt, ha másolsz? Egyébként meg valóban, a kutya nem fogja megnézni az oldalad, max a spamrobotok.
15/15 anonim válasza:
Azért fogalmazd át legalább, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!