Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » FreeCodeCamp-en miket érdemes...

FreeCodeCamp-en miket érdemes megcsinálni webdesignernek?

Figyelt kérdés
A jövőben webdesignerré szeretném átképezni magam. A FreeCodeCamp-en belül miket kell mindenképpen elvégeznem "alapozásnak"? A Responsive Web Design Certification gondolom alap. Kell még mellé a JavaScript és a Front End Libraries? Az utánuk lévőkből szükséges valami? Köszi, ha válaszoltok.

2020. dec. 26. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ!

Ha Kocsis István, Garázs-Pistike 2.0 BT.-nél helyezkedsz el, akkor a design mellett értened kell a HTML+CSS kombóhoz, JS-hez, és még pár dologhoz, tehát a FrontEnd/SiteBuild egy részét is rád akarják majd sózni.

Akkor van értelme a FreeCodeCamp minden ehhez kapcsolódó része, azaz a Responsive Web Design Certification, a Front End Libraries Certification, illetve még rosszabb helyeken a JavaScript Algorithms and Data Structures Certification.

Ha normális(!) céghez mész, akkor a konkrét feldarabolt design-elemek leadásán, a Photoshop használatán kívül nem lesz más dolgod, egy sor kódot sem fogsz látni.

2020. dec. 27. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak az a baj, hogy semmi garancia nincs rá, hogy rögtön normális céghez kerülök majd... Meg azért is akartam némi kódolást megtapasztalni, hogy lássam, amúgy mi megy majd a "színfalak" mögött. Ha nem is művelem később, de talán segít ebben-abban.
2020. dec. 27. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Amit apiac megkövetel meg ami érdekel.
2020. dec. 28. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

#2/Kérdező:

Akkor igen, azon a három témakörön menj végig, lehetőleg olyan sorrendben, amit leírtam.

#1 voltam.

2020. dec. 28. 10:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2020. dec. 28. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!