Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok ingyenes weboldalat...

Tudnátok ingyenes weboldalat ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy saját weboldalt készíteni, de nem tudom hogy melyek azok amelyek tényleg ingyenesek.

A válaszokat előre is köszönöm. 🙂

#weboldal készítés #Ingyenesen weboldal
2020. dec. 18. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
webnode.hu, wix.com, wordpress.com, de évi ~7000 Ft-ért kapsz 2 GB tárhelyet és domaint bármelyik webhosting cégnél.
2020. dec. 18. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Mi az a Domain? 😁

Nagyon kezdő vagyok a témában 🙂

2020. dec. 19. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amin eléred a weboldal. Ha a felsorolt ingyenesek közül választasz, így fogják elérni a látogatók az oldalt

Www.tecimed.wix.com

Www.tecimed.wordpress.com

Www.tecimed.webnode.hu.

Ha saját domaint akarsz, akkor ilyen lesz az oldal elérési címe www.tecimed.hu, vagy www.tecimed.com, vagy www.tecimed.(szinte bármi).

2020. dec. 19. 05:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséged 🙂

Szép napot neked.

2020. dec. 19. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
atw.hu
2020. dec. 20. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ha már azt sem tudod, hogy mi az a domain (ami a webes világban kb. olyan alapfogalom, mint az orvosoknál az, hogy mi az a reflexkalapács, hogy a reflexkalapáccsal nem szöget verünk be a falba), szóval ha már az alapfogalmakkal nem vagy tisztában, akkor sokkal jobb,ha rábízod az egészet egy szakemberre, aki megcsinálja neked a vázat,meg egy normális feltöltő programot, utána kitanít pár órában az alapokra, és csinálod tovább
2020. dec. 21. 16:15
 7/9 A kérdező kommentje:

16.15

Szerintem senki se úgy születik hogy tisztában van mindennel, ezért is kértem segítséget 😉

2020. dec. 22. 07:38
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 az a baj hogy úgy akarsz weboldalt, hogy még a google használata sem megy.
2021. jan. 14. 07:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó indulatú hozzászólásod..... Már nem aktuális a dolog!
2021. jan. 15. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!