Tudnátok ingyenes weboldalat ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját weboldalt készíteni, de nem tudom hogy melyek azok amelyek tényleg ingyenesek.
A válaszokat előre is köszönöm. 🙂
#weboldal készítés #Ingyenesen weboldal
2020. dec. 18. 16:01
1/9 anonim válasza:
webnode.hu, wix.com, wordpress.com, de évi ~7000 Ft-ért kapsz 2 GB tárhelyet és domaint bármelyik webhosting cégnél.
2/9 A kérdező kommentje:
Mi az a Domain? 😁
Nagyon kezdő vagyok a témában 🙂
2020. dec. 19. 00:16
3/9 anonim válasza:
Amin eléred a weboldal. Ha a felsorolt ingyenesek közül választasz, így fogják elérni a látogatók az oldalt
Www.tecimed.wix.com
Www.tecimed.wordpress.com
Www.tecimed.webnode.hu.
Ha saját domaint akarsz, akkor ilyen lesz az oldal elérési címe www.tecimed.hu, vagy www.tecimed.com, vagy www.tecimed.(szinte bármi).
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged 🙂
Szép napot neked.
2020. dec. 19. 08:25
6/9 anonim válasza:
Nem azért, de ha már azt sem tudod, hogy mi az a domain (ami a webes világban kb. olyan alapfogalom, mint az orvosoknál az, hogy mi az a reflexkalapács, hogy a reflexkalapáccsal nem szöget verünk be a falba), szóval ha már az alapfogalmakkal nem vagy tisztában, akkor sokkal jobb,ha rábízod az egészet egy szakemberre, aki megcsinálja neked a vázat,meg egy normális feltöltő programot, utána kitanít pár órában az alapokra, és csinálod tovább
7/9 A kérdező kommentje:
16.15
Szerintem senki se úgy születik hogy tisztában van mindennel, ezért is kértem segítséget 😉
2020. dec. 22. 07:38
8/9 anonim válasza:
#7 az a baj hogy úgy akarsz weboldalt, hogy még a google használata sem megy.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó indulatú hozzászólásod..... Már nem aktuális a dolog!
2021. jan. 15. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!