Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudtok olyan ingyenes weblap...

Tudtok olyan ingyenes weblap tárhelyes oldalt, ahol nem az ottani sablonok alapján kell elkészíteni a weboldalamat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl én elkészítem wordpressbe az oldalam és oda feltöltöm.

2016. júl. 29. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:

atw, uw, hostinger...

De hozzáteszem az összes ingyenes tárhely egy rakás szar ami egy fabatkát se ér.

Szóval ha bármi igényesebb oldalt akarsz, akkor vegyél tárhelyet.

2016. júl. 29. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
köszii, gyakorolni akarok csak arra kell
2016. júl. 29. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
És ahhoz minek a tárhely?
2016. júl. 29. 20:07
 4/6 SimkoL ***** válasza:
Nekem a Hostinger-nél és az Atw-n is van. A Hostinger talán jobb valamivel, bár korlátok ott vannak, sajnos nincs pár dolog előre jelezve, csak menet közben derült(t) ki. pl. a .htaccess működik a Hostingeren - igaz nem egészen teljes értékkel, az Atw-n tapasztalatom szerint abszolút nem. Az Atw-n lehet letölthető exe fájlokat felrakni, a Hostinger-en nem. Az Atw-re egyszer felraktam egy Spy.exe nevű fájlt, én írtam a programot, Aspack exe tömörítővel volt összetolva, egy hét utánajárásom volt, mert valami trágya virusírtójuk az Aspack tömörítést rosszindulatúnak minősítette, és letiltották az oldalt. Azóta a tömörített exe-ket is még átteszem zip-be - gyakorlatilag értelmetlen - Akivel leveleztem nulla programozói tudással rendelkezett, csak hajtotta a magáét.
2016. júl. 29. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 azért egy spy.exe kicsit se hangzik vírusnak :D

Gyakorlásnak ne használj tárhelyet, csak telepíts fel valami webszerver csomagot a gépedre és kész. Pl. xampp, wamp.

A hostinger teljesen használhatatlan, mivel nincsenek reklámok meg ilyenek, ezért olyan minősíthetetlen szolgáltatást adnak, hogy az hihetetlen. Azt semmire se ajánlom, de főleg nem gyakorlásra, meg ideg összeroppanást kapnál, hogy mindig 30x kell frissíteni az oldalt mire meg is jelenik :D

Az atw-nél van egy reklámcsík, az valamivel stabilabb, de gondolhatod, hogy nem tesznek alá valami stabil rendszert, amikor ott a fizetős tárhelycsomagjuk.

Gyakorlásra jó az otthoni szerver, éles szerverhez meg vegyél valami tárhelyet.

2016. júl. 29. 20:58
 6/6 SimkoL ***** válasza:
Poén lett volna :(, a Prog.hu-ra készült egy felhasználónak. Utána átírtam Pixelmon-ra a nevét [link] a békesség kedvéért :)
2016. júl. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!