Weboldalba hogy lehet chat funkciót beépíteni?
Figyelt kérdés
Egy élő chat funkcióra gondoltam, ahol lehetne beszélgetni, esetleg képeket megosztani. Nézegettem videókat, anyagokat, de szinte az összes csak a kinézetének a létrehozását mutatta meg, a motorját ami lehetővé teszi, hogy valaki el is tudjon küldeni egy üzenetet és valaki válaszolhasson, azt már nem. (Elnézést ha értelmetlen a kérdés, de máshogy nem tudtam rákérdezni).2020. dec. 9. 19:43
1/8 anonim válasza:
Ha még egy egyszerű kérdésnek sem tudod a megfelelő kategóriát megtalálni, akkor hogy akarsz csetet építeni egy weboldalba...?
2/8 anonim válasza:
Ha profit szeretnél WebSocket -el, ha könnyen megvalósíthatót AJAX -al.
A többi pedig adat küldős, szerveren tárolás, majd kliens oldalon lekérdezés.
Vannak "egyszerű" minta kódok, de ha komplexet szeretnél, és nincs tudásod hozzá, akkor lehet jobb ha kész rendszert keresel.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sosem szoktam megadni kategóriát, mindig az egyéb opciót választom.
2020. dec. 9. 23:07
4/8 anonim válasza:
"sosem szoktam megadni kategóriát, mindig az egyéb opciót választom"
Elég nagy probléma.
5/8 A kérdező kommentje:
Hatalmas probléma.
2020. dec. 10. 14:31
6/8 Lx simrol válasza:
Ez az egyik legjobb megoldás:Smartsupp
7/8 anonim válasza:
Igen, hatalmas probléma. Tiszteld meg azzal a neked segítőket, hogy a megfelelő kategóriába rakod a kérdésedet.
8/8 anonim válasza:
Szia!
1, Keress egy live chat létrehozó weboldalt. (Én a Tidio-t ajánlom, de mást is találhatsz. [link] )
2, Regisztrálj
3, Szabd személyre a live chat-t.
4, -és a legfontosabb: keress olyan funkciót a weboldalkészítődnél, hogy body. (valószínűlég upgrade-elned (fizetned) kell érte). A live chat software-nél kapni fogsz egy kódot (scriptet). -azt kell beszúrnod a body-hoz.
5, Kész!🎉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!