Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldalba hogy lehet chat...

Weboldalba hogy lehet chat funkciót beépíteni?

Figyelt kérdés
Egy élő chat funkcióra gondoltam, ahol lehetne beszélgetni, esetleg képeket megosztani. Nézegettem videókat, anyagokat, de szinte az összes csak a kinézetének a létrehozását mutatta meg, a motorját ami lehetővé teszi, hogy valaki el is tudjon küldeni egy üzenetet és valaki válaszolhasson, azt már nem. (Elnézést ha értelmetlen a kérdés, de máshogy nem tudtam rákérdezni).

2020. dec. 9. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha még egy egyszerű kérdésnek sem tudod a megfelelő kategóriát megtalálni, akkor hogy akarsz csetet építeni egy weboldalba...?
2020. dec. 9. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha profit szeretnél WebSocket -el, ha könnyen megvalósíthatót AJAX -al.

A többi pedig adat küldős, szerveren tárolás, majd kliens oldalon lekérdezés.

Vannak "egyszerű" minta kódok, de ha komplexet szeretnél, és nincs tudásod hozzá, akkor lehet jobb ha kész rendszert keresel.

2020. dec. 9. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sosem szoktam megadni kategóriát, mindig az egyéb opciót választom.
2020. dec. 9. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"sosem szoktam megadni kategóriát, mindig az egyéb opciót választom"

Elég nagy probléma.

2020. dec. 10. 08:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Hatalmas probléma.
2020. dec. 10. 14:31
 6/8 Lx simrol válasza:
Ez az egyik legjobb megoldás:Smartsupp
2020. dec. 11. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, hatalmas probléma. Tiszteld meg azzal a neked segítőket, hogy a megfelelő kategóriába rakod a kérdésedet.
2020. dec. 18. 09:24
 8/8 anonim válasza:

Szia!

1, Keress egy live chat létrehozó weboldalt. (Én a Tidio-t ajánlom, de mást is találhatsz. [link] )

2, Regisztrálj

3, Szabd személyre a live chat-t.

4, -és a legfontosabb: keress olyan funkciót a weboldalkészítődnél, hogy body. (valószínűlég upgrade-elned (fizetned) kell érte). A live chat software-nél kapni fogsz egy kódot (scriptet). -azt kell beszúrnod a body-hoz.

5, Kész!🎉

2022. máj. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!