A keresők hogyan találják meg először a weboldaladat ?
Az oké. hogy META adatokban megadom, hogy teszem azt 10 naponként látogasson meg és indexelje az oldalon történt változásokat.
Na de az első látogatást hogyan tudom "kikényszeríteni".
Hobbi programozó vagyok.
Köszönöm, utánanéztem ezeknek a dolgoknak. Írják több helyen is, hogy némely kereső figyelembe veszi, de több van, amelyik nem. Hát így jártam. :)
Voltaképp egy működő weboldalról van szó. A kereső robotok rám találtak már és időnként jönnek is "vasárnapi ebédre" .
Leginkább az érdekelne, hogy ha új anyag kerül fel, akkor azt minél előbb indexelje.
#3-as által ajánlott Search Console -t még nem vizsgáltam meg, talán az lesz a megoldás.
A search konzol segíthet, de az csak egy jelzés a google-nak, hogy új anyag van, aztán majd ha ő úgy gondolja, akkor rá is néz...
(4-es voltam)
#6 , az elég is nekem, hogy tudomást szerez róla.
Annál többet nem tehetek az ügy érdekében.
Csak annyiban gondoltam , hogy lenne értelme ezeknek, mert ha teszem azt a META-ban azt adom meg, hogy egyáltalán ne indexeljen, akkor nyilván nem is fogja, illetve, hogy ne vegye figyelembe az oldalon megjelenő linkeket, akkor azt is kihagyja. Persze nem akarnám ezeket kihagyni.
Végül is elfér a forráskódban, ha figyelembe veszi , akkor jó, ha meg nem , akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!