Hol érdemes landing oldalt készíteni, webtárhely bérlése nélkül?
Az érdekelne, hogy ha nem szeretnék weboldalt, mert mondjuk megelégszem azzal, hogy van egy facebbok oldalam, de ugyan akkor szeretnék néha feltölteni olyan hirdetéseket, amik egy landing oldalra navigálnak, azt milyen platformon lehetséges/ érdemes megcsinálni, mármint a landing oldalt, ahova navigál a kattintás?
A Wix-et kipróbáltam gyorsan egy tesztoldal erejéig, de amikor kész lett az oldal, és megnyitottam, a lap tetején ott virított, hogy "ez az oldal a wix program szerkesztő segítségével készült" (vagy valami ilyesmi)
És hát ez nem túl előnyös...
(Tudom, tudom, az ember fektessen be egy weboldalba, mert a facebook komolytalan, én is így vagyok vele, de egy ismerősöm, aki nem egy nagy netguru segítséget kért tőlem a témában, tehát a "Mért sajnálod a pénzt befektetni a vállalkozásodba" stb jellegű mondatok helyett a kérdésemmel kapcsolatban szeretnék válaszokat kapni)
Köszönöm előre is!
Szerintem hiába is keresel ingyen olyan szolgáltatót, ahol a "két szép szemedért" fognak neked szolgáltatni úgy, hogy az nekik is költség(Áram, gép, javítások, üzemeltetés stb).
Én megelégszem egy ingyenes tárhellyel akkor, amikor nincs nagyobbra szükségem. Persze megértem, ha neked ez kényelmetlen, mert a landing oldalnak az a célja, hogy vonza a TE termékedre és NE máséra a tekinteteket... Csak ezt így nehézkes, vagy talán lehetetlen megoldani valamiféle befektetés nélkül.
#4 tehát pl olyan landing page hogy [link]
?
Olyan oldal, amire egy kattintással át lehet valahonnan navigálni (tehát pl fb-ről is) de az oldalhoz nem kell bérelni tárhelyet (hiszen ehhez csak 1 oldalra lenne szükség, nem egy egész weblapra)
tehát inkább vmi olyasmi, hogy http://pistikelandingoldala azaz egy oldal pistikének, ahol látható az egy oldalas hirdetése pl az adott termékakciójáról, induló tanfolyamának részleteiről vagy a levelezésére való feliratkozás stb.
De akkor ezek szerint a G-portál alkalmas erre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!