Hol tudok itthon bérelni kizárólag MSSQL szerver?
"VPS nem érdekel, túl drága."
Ha havi 2000 - 2500 Ft neked drága, akkor csinálj magadnak szervert.
2500Ft-ért szerintem sehol nem találsz windows vps-t. :D kezdjük ott hogy az mssql-nek egy 8gb ram azért "illene" + win liszensz. Szóval ha az adatbázis liszenszét nem számolom akkor alsó hangon inkább bruttó 20e körül lesz az a VPS....
kérdező: ez nem felelne meg?
Mert akkor a win liszenszt megspórolhatod, és tényleg elég lehet egy olcsóbb VPS is.
egyébként ezt sehogysem fogod megúszni olcsón ha ragaszkodsz az mssql-hez. a liszenszek marhadrágák ezért még ha találnál is olyan szolgáltatót aki ilyet nyújt, arra is rámenne a gatyád.
azt megértem hogy a mysql funkcionalitása kevés (nekem is az), de a postgre elég jó alternatíva. ott havi 3500 körül ha bérelsz egy debian vps-t akkor pont azt nyújtja amire szükséged van. bár gondolom át kell írni hozzá valami meglévő alkalmazást azért ragaszkodsz ennyire az mssql-hez de hidd el hosszútávon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!