Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Gond van a blogommal, mi...

Gond van a blogommal, mi lehet a baj? Mi az a helyőrző?

Figyelt kérdés

A blogom címe: [link]

Már legalább 5x elküldtem ellenőrzésre az AdSense-re de mindig visszadobja valami miatt.

Ez a legújabb: "Ha a kialakítás alatt álló webhelyekben és alkalmazásokban helyőrző tartalom található, az úgy tekintendő, mintha nem lenne tartalom."

Mi a fene az a helyőrző? Hiába nézem a linkelt leírásokat nincs elmagyarázva. Nem tudom felvenni a kapcsolatot senkivel, csak ide-oda irányítgat ahol semmi segítséget nem kapok, csak sablon szövegek vannak az irányelveikről.

Légyszi segítsetek!

#blog #AdSense #helyőrző
2020. okt. 7. 18:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Újabb fejlemény: ma nézem és eltűnt a figyelmeztetés, szépen telerakták a blogomat hirdetéssel, úgyhogy most már semmi akadálya, hogy feltegyem a komplett, 270 oldalas anyagomat.

Nem volt egyszerű menet, főleg hogy a mai napig sem tudom, mi volt az a lépés, ami után végre elfogadták.

De sikerült, úgyhogy ez a GYK-oldal talán iránymutató lehet azoknak, akik hozzám hasonlóan még csak most kezdenek komolyan foglalkozni a blogolással.

Az hogy mennyire tetszik az olvasóimnak a blog, majd eldöntik. A lényeg hogy elgondolkoztasson, és kicsit más szemszögből is bemutassa a dolgokat.

2020. nov. 11. 02:58
 12/14 anonim válasza:
Én csak le szeretném írni, hogy beleolvastam pár írásba és nem jutok szóhoz.
2020. nov. 13. 23:23
 13/14 anonim válasza:

Kristály régen: https://www.youtube.com/watch?v=C9En2qQBeXQ

Kristály most: [link]

Szerintem ez lehet a háttérben.

2020. nov. 13. 23:32
 14/14 A kérdező kommentje:

12-esnek: Az volt a cél. 😀

13-asnak: 👍😀💎 (az első linket értem, a második nem működik)

2020. nov. 14. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!