Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt olyan aki szívesen...

Van itt olyan aki szívesen tanítana nekem wordpress-es dolgokat? (személyesen)

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a külföldi videókból már haladtam sok mindenre, de cég miatt magyar tárhelyet kell használnom amin nem megy. ebben kellene segítség. pm

2020. szept. 14. 21:25
1 2
 11/12 BeefEater ***** válasza:

Nem tudom, hogy jól értelek-e, de a telepítés nem megy, mert eddig csak 1 klikkes felületekkel dolgoztál?

Ha igen akkor itt a megoldás: [link]

Ha elakadtál és konkrét kérdésed van biztos lesz itt aki tud segíteni.

2020. szept. 15. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:
87%

Szia,

Nem rosszindulat szól az emberekből, hanem a hibás megfogalmazásból adódó rossz következtetés. Ez majdnem olyan, hogy almát szeretnél, körtét mondasz, körtét kapsz, és azért mondod a másikat rossz indulatúnak, mert körtét adott, ahelyett amit gondoltál (almára).

Informatikában fontos, hogy nem alapozhat a fejlesztő olyanra, hogy "mire gondolt a költő" dologra. Ha rossz a leírás a specifikáció, olyan értelemben, hogy az írója mást gondolt mint írt, akkor a fejlesztő az írt specifikáció alapján készi ti el a programot. Majd a CR (Change Request) igényeket, ami a specifikáció javítása miatt generálódik, azt az árat az ügyfélen verik le, mert viszi a fejlesztői erőforrást. (Nem egy ügyfelem, nem tudta mit akar, majd kitalált valamit és tök másra gondolt, mint előadta...)

Ezért fontos, hogyan fogalmazol.

Összesítve a fentieket és az általad írtakat a Wordpress és a Tárhely két különböző dolog. Wordpress-t fut valamilyen nyelven, van cég aki azt szereti és emiatt azt erőlteti. Van cégnek gondolom szerződése valakivel, hogy ott bérel és nem tágít. Így adott a keretrendszer és a tárhely szolgáltató. Gondolom.

A tanítás/oktatás ilyen speifikált irányban is költséges. Az ember a másik két szép szeme miatt nem fog oktatni. Ezt nem azért, mert gonosz, vagy egy csepnyi segítő készség sincs benne, hanem azért, mert ledolgozta ő is a napi 8 óráját és végre hazamenne pihenni és a saját dolgaival foglalkozni.

Emellé oktatni, az a szabadidőt emészti fel. Jobban mint az oktatási idő, mivel nem csak veled szükséges foglalkoznia ekkór, hanem fel is kell készülnie.

Az informatikusok segítőkészsége példanélküli. Elég ha 1000+1 GitHub projektre gondolsz vagy a Stackoverflow-ra. Ömlik a kérdés és válaszok.

Az, hogy videókból tanultál, dicséretes. Nem az a típusú ember vagy, aki egy fogalomra se keres rá Google-ön.

2020. szept. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!