Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt olyan aki szívesen...

Van itt olyan aki szívesen tanítana nekem wordpress-es dolgokat? (személyesen)

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a külföldi videókból már haladtam sok mindenre, de cég miatt magyar tárhelyet kell használnom amin nem megy. ebben kellene segítség. pm

2020. szept. 14. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor, ha magyar a tárhely? A kettőnek nincs köze egymáshoz.
2020. szept. 14. 22:27
 2/12 A kérdező kommentje:
a dotroll-t kell hogy használjam, ez fix. ezen belül a wordpress-t nem lehet egy kattintással letölteni, ahogy abban amin én tanultam, és a feltöltögetés is valami más úton megy, és nem értem azt.
2020. szept. 14. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
"de cég miatt magyar tárhelyet kell használnom" milyen ceg? Valakinek csinalod?
2020. szept. 15. 06:51
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

ez nem wordpress függő probléma lesz az tuti.

ha leírod pontosan mit csináltál akkor itt is fogunk tudni segíteni.

viszont ha csak TL;DR magyarázattal menne, akkor dobj privátba valami chat elérhetőséget. pl discord, telegram vagy esetleg hangouts.

ha pedig az is kevés, akkor személyes korrepetálást (akár képernyőmegosztással) csak óradíjban tudok vállalni

(perverz olvasóknak jelezném: fizetést kp-ben gondoltam nyilván és nem természetben! :))

2020. szept. 15. 08:50
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha a munkahelyed megbízasaból dolgozol, akkor a munkahelyednek kutya kötelessége képzésre küldeni.
2020. szept. 15. 09:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 Illene.

A gyakorlatban pedig ez úgy néz ki ha gyakornokról van szó, hogy keresnek helyette egy másikat, aki megugorja a lécet magától. Olcsóbb így. Tudom, mert láttam ilyen eset(ek)et.

2020. szept. 15. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

"22 éves lány vagyok"

Mindjárt a mondat elején, biztos ami biztos... :)

2020. szept. 15. 10:32
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Ez a baj. Mindenki webfejlesztőnek képzeli magát, aki végignézett pár órás wordpress videót. Mert, hogy jajj csak összekattingatom, aztán máris munkát vállalok. :D
2020. szept. 15. 11:00
 9/12 A kérdező kommentje:

magyarországon miért mindenki ilyen mást hátráltató okoskodó gecci? ki kérte hogy írjatok ide véleményekkel vagy az aki információk hiányában, rosszindulatúan nem is a kérdésre válaszol?

föltettem egy kérdést, aki tud segíteni, szívesen várom, nem is ingyen, ez privát üzenet tárgya, és az okok nem véletlenek.

2020. szept. 15. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tanítalak szívesen. 15 év szakmai tapasztalatom van webfejlesztésbe. Személyesen csak akkor tudlak oktatni, ha ide utazol hozzám minden alkalommal. 10ezer HUF/óra
2020. szept. 15. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!