Van itt olyan aki szívesen tanítana nekem wordpress-es dolgokat? (személyesen)
ez nem wordpress függő probléma lesz az tuti.
ha leírod pontosan mit csináltál akkor itt is fogunk tudni segíteni.
viszont ha csak TL;DR magyarázattal menne, akkor dobj privátba valami chat elérhetőséget. pl discord, telegram vagy esetleg hangouts.
ha pedig az is kevés, akkor személyes korrepetálást (akár képernyőmegosztással) csak óradíjban tudok vállalni
(perverz olvasóknak jelezném: fizetést kp-ben gondoltam nyilván és nem természetben! :))
#5 Illene.
A gyakorlatban pedig ez úgy néz ki ha gyakornokról van szó, hogy keresnek helyette egy másikat, aki megugorja a lécet magától. Olcsóbb így. Tudom, mert láttam ilyen eset(ek)et.
"22 éves lány vagyok"
Mindjárt a mondat elején, biztos ami biztos... :)
magyarországon miért mindenki ilyen mást hátráltató okoskodó gecci? ki kérte hogy írjatok ide véleményekkel vagy az aki információk hiányában, rosszindulatúan nem is a kérdésre válaszol?
föltettem egy kérdést, aki tud segíteni, szívesen várom, nem is ingyen, ez privát üzenet tárgya, és az okok nem véletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!