Hol rontottam el a feladatot?
Figyelt kérdés
Egy videó alapján próbáltam elkészíteni egy slidert html+css+javascript -el. 14:31 perckor vettemészre hogy nem működik.
Videó:
HTML:
CSS:
Javascript:
2020. szept. 13. 23:28
1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy ezt írta ki a böngésző amikor vizsgáltam az oldalt: Uncaught ReferenceError: prevSlide is not defined
at HTMLDivElement.<anonymous> (script.js:10)
2020. szept. 13. 23:35
2/6 anonim válasza:
"ReferenceError: prevSlide is not defined"
Egyértelmű ahibaüzenet: a Javascript kódban nem definiáltad a prevSlide() függvényt.
3/6 A kérdező kommentje:
És hogy javítsam ki?
2020. szept. 17. 10:28
4/6 anonim válasza:
#3: A Javascript-kód 15. sorban kezdődő nextSlide() mintájára írd meg a prevSlide() függvényt, csak 3 sorban - a 16. sor feltételének jobb oldalát, a 17. sor értékadásának értékét, illetve 20. sor posztfix növelését kell módosítani - kell változásokat eszközölni.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! De ez így számomra kínai. Míg nem látom hogy kell addig nem fogom érteni.
2020. szept. 17. 13:44
6/6 anonim válasza:
#5: kb. 16:20-nál kezdődően írja be az említett függvényt:
de a teljes forráskód elérhető a videó leírásában található linkről:
bár szvsz. nem tartom jó oktatási/tanulási módszernek azt, ha a kódot csak lemásolod és nem jár hozzá magyarázat, nincs elmimdva, hogy az adott rész mire, hogyan szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!