Bizonyos link megnyitása automatikusan 20 percenként?
Igen pontosan... Post esetén van is. Ezt kellene kikerülni.. De megoldást még mindig nem kaptam.
Nem tökmindegy mit csinál egy oldal, ha én frissiteni akarok.. Van rá megoldás vagy nem tudjátok????????
Kezdem kapizsgálni mit akar a kérdező:
Elösszőr is. Az index.html-t csak úgy tudod frissíteni, ha feltöltesz és felülírod azt egy másikkal. a HTML fájl egy statikus dokumentum, ami a nevéből is adodóan NEM változik percről percre.
Amit te szeretnél, az egy szerver oldali témakör, hogy a felület legyen szinkronban az adatbázisban lévő adatokkal. Ez esetben MÁR RÉG NEM html frissítéséről beszélünk, hanem content/tartalom frissítéséről.
De most képzeld el, hogy töltöd ki az űrlapot, és már csak a beküldés gombra kellene rákattintani, és az OLDAL lefrissít. Bumm... Kezdheted elörről az űrlap kitöltést, mert elfelejtett mindent, amit beírtál a reload miatt. Szóval megkérdezem: Biztos, hogy ilyen formáját keresed, hogy frissüljön az oldal? Mert a fentebb leírtak minden körülmény mellet reloadolni fog, ha akarja a felhasználó, ha nem. És egy félig kitöltött űrlap esetén, ha eldobja magát, az iszonyat kellemetlen.
Én régebben is mondtam, hogy használj időzített XHR kérést, jQuery append-et vagy bánom is én mivel, és a szerver megy application/json-t köpködjön magából, amivel realtime kitudod egészíteni a HTML szerkezetet újabb elemekkel.
1) XHR kérések küldése szerver felé:
--- a) jQuery:
--- b) Axios:
2) Szerver oldali paraszt megoldás (de működik) response-ra:
3) Választ meg lekezeled valahogy így then ágban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!