Bizonyos link megnyitása automatikusan 20 percenként?
Magába az index.html be. Hogy önmagát frissitse. Nyilván a böngészőben nyissa meg FRISSITSE le.
De tökmindegy honnan hivod meg, egy müködő kód kellene, és már előrébb lennék
<meta http-equiv="refresh" content="5; URL= [link]
vagy
setTimeout(function(){
window.location.reload(1);
}, 5000);
Lehet, akkor erre nem lesz megoldás.
Nem tudom, mi a kérdés.
Van egy html fájl, mondjuk blabla.html
Ez a html fájl frissitse le minden egyes mondjuk 5. percben az index.html-t.
Tehát azt a weblapot töltse be. És ehhez nekem olyan kód kéne, ami mindegyik html-be beirható.
A probléma az, hogy emellett fut egy másfajta dolog, tehát nem elég a sima refresh megoldás. Kifejezetten egy linket szeretnék megadni pl egy javascript kódban(ha ezt lehet) úgy, hogy 5 percenként ugorjon az index.html weboldalra BÁRHOL is legyen.
Nem tudom, segítettem e :)
Még mindig nem világos, hogy mit szeretnél. Mi az, hogy a blabla.html lefrissíti az index.html-t? Átvált rá? De akkor már nincs blabla.html, ami frissítene.
Nem írnád le kicsit világosabban, hogy mit szeretnél? Mi a cél? Ne az eszközt írd le, hanem a célt!
De legyen az, hogy akkor csak az index.html-en vagyunk.
Ezt kell frissiteni. De nem a refreshel, hanem egy mondjuk a href TAG-el.
Vagy bármivel, csak címre mutasson, ne "csak" frissitsen.
A kettő nem ugyanaz, mert az egyiknél létrejön a "Biztosan elküldi ÚJRA az információt?" szöveg, és ez nekem nem kell. Frissitse le de úgy, hogy a teljes index.html-t újra frissiti a CÍMÉT megnyitva.
Tegnap 20:00-kor leírtam a megoldást.
"Biztosan elküldi ÚJRA az információt?" - ez csak POST esetén jön létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!