Ha gördítem az oldalt, akkor az oldalsávban lévő kép is gördül vele. Milyen kóddal kell?
Figyelt kérdés
Tehát, ha legördítem az oldalt, akkor vele együtt jön a kép is, így mindig látható marad.2010. aug. 6. 15:00
1/2 anonim válasza:
ez javascript.
Itt van egy kód hozzá:
Bal oldalt van egy kis menü, ami mindig mozog, ha görgeted az oldalt. Igaz ez menü, nem kép, de ez már csak kód kérdése. átírod, hogy menü helyett kép legyen és kész.
2/2 A kérdező kommentje:
ilyesmire gondoltam, de nem pont erre :S
itt egy példa: [link]
ahogy gördíted le az oldalt, jobb oldalon is gördül a hirdetés, azonban ez valamennyire rögzítve van, tehát felfele csak addig tud menni, amíg van helye
2010. aug. 6. 15:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!