Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet egy dobozt eltüntet...

Hogy lehet egy dobozt eltüntetni CSS-ből úgy, hogy...(többi lennt)?

Figyelt kérdés

Tehát el szeretnék tüntetni egy elemet(Egy képet amúgy, de ez mindegy), ami egy divben van.

Sajnos nem tudom megcsinálni, hogy ha rámegyek a bal oldali képre, akkor ne az, hanem a jobb oldali kép tűnjön el. Ezek a divek egymástól függetlenek, tehát nincsennek egy divben, és nem is lehetnek.

Ez a kérdésem.

2020. szept. 1. 17:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%

Ezt írd be a head-be különben nem fog működni

<script src=" [link]

2020. szept. 2. 13:39
 22/28 anonim ***** válasza:
76%

ez lemaradt: t>

:-)

2020. szept. 2. 13:40
 23/28 A kérdező kommentje:

Sajnos nálam nem tünteti el, pedig ugyanazt próbáltam csinálni.

Köszönöm mindenkinek a választ, ezt már hanyagolom. Ennyi bosszúságot nem ér meg.

2020. szept. 2. 13:46
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

#23 Ezzel a hozzáállással az egész programozást és weblapkészítést is hanyagolhatod.

Addig kell keresni a problémára a megoldást, ameddig nem oldódik meg. Ha most ilyen a hozzáállásod, el sem tudlak képzelni Bootstrap-ben oldalakat összerakosgatni, pedig az is egy halálegyszerű dolog. De ha az gondot okoz, hogy beillessz egy script fájlt a projektedbe...

2020. szept. 2. 14:45
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem okoz gondot. Sajnálom, én csesződöm vele napok óta. Beillesztem. Atiétek működik, az enyém nem.

Ehhez többet kell tanulnom, az "igazi" projectemet pedig eszemben sincs ide kiírni, mert nem hülyültem meg telejesen.

Tehát: Várnom kell, amíg én nem tudok rá megoldást találni.

Köszönöm a válaszokat, hello!

2020. szept. 2. 16:04
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

Jó, akkor maradjunk ennyiben...

Pedig működőképes lehetne a dolog akár csak css segítségével is!

További sok sikert!

2020. szept. 3. 00:03
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm. És köszönöm a válaszokat is. Egyszerűen, még nem jött el számomra az idő ebben a témakörben.

De biztos vagyok benne, hogy később sokat fog segíteni ez a poszt, és ezek a hozzászólások is. Ugyhogy tényleg köszönöm.

2020. szept. 3. 00:40
 28/28 anonim ***** válasza:
76%

Csak css-el szerintem ez nem oldható meg, ha megnézed a kérdező által mutatott html-t. Vagy ha neked van rá megoldásod, akkor írd meg, mert az engem is érdekelne... (nekem nem sikerült rá megoldást találni)

Akkor jó tanulást! :)

(a megoldás pedig azon az oldalon van amit linkeltek. majd olvasd el figyelmesen azt a jquery-s tutorial-t ;))

főleg ezt a részt:

"Launching Code on Document Ready"

2020. szept. 3. 09:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!