Notepad++ programot használtok web programozásra ?
Hobbi szinten html-el próbálkozom és elakadtam.
A szövegszerkesztőben sötét hátteret állítottam be világos szöveggel, de az a sor, ahol a kurzor van fehér háttérrel jelenik meg. Mondanom sem kell a fehér háttéren a citromsárga betű alig olvasható. Hol lehet állítani a kurzor sorának színét ? Nem találom.
Visual Studio Code-ot.
A notepad++ elég butácska program.
Ha látnád a kódomat, amit csinálok, még a notepadot is túlzásnak találnád.
:D
Csak a VS Code szerintem is.
Notepad++ kb. annyira jó, mint az alap Wordpad.
A notepad++ -t nem ismerem annyira (linuxot használok, amin csak wine-al futna, de nem bohóckodok vele, mert van 1000+1 nagyon hasonló tudású c/c++ -ban írt alternatíva amiből válogathatok, tehát a fanoknak üzenem: nem fikázom, nem kell lehúzni emiatt.)
Ugyanakkor a fentiek védelmére szóljon: a VS Code tényleg nem egy rossz program, sok plugin érhető el hozzá, alapból sötét felülettel települ és jó a verzió kezelő része is így ha frontendezel érdemes kipróbálnod...
Én azt használom. Egyszerű, gyorsan telepítem és ha véletlenül leáll a laptop/gép vagy kinyomom a programot akkor is betűre pontosan megmarad az anyagom mentés nélkül.
Régen ezzel kezdtem, ennél is maradtam, más program nekem kényelmetlen.
#6, azt nem tudod, hogy a kérdésben szereplő kurzor színt hol lehet állítani ?
Vagyis a kurzor sorának színét ?
Köszönöm, megvan. Hogy én mennyit tököltem ennek a keresésével ? Pedig csak ebben a beállítások menüben turkáltam. Hihetetlenül csőlátó az ember időnként.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!