Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Notepad++ programot használtok...

Notepad++ programot használtok web programozásra ?

Figyelt kérdés

Hobbi szinten html-el próbálkozom és elakadtam.

A szövegszerkesztőben sötét hátteret állítottam be világos szöveggel, de az a sor, ahol a kurzor van fehér háttérrel jelenik meg. Mondanom sem kell a fehér háttéren a citromsárga betű alig olvasható. Hol lehet állítani a kurzor sorának színét ? Nem találom.

2020. aug. 23. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%

Visual Studio Code-ot.

A notepad++ elég butácska program.

2020. aug. 23. 12:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Ha látnád a kódomat, amit csinálok, még a notepadot is túlzásnak találnád.

:D

2020. aug. 23. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
VS Code-ot használok én is, Notepad++ akkor jön elő mikor csak ki kell javítani 1-2 apróságot arra tökéletes, de teljesen új kódnak már szerintem nem.
2020. aug. 23. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Csak a VS Code szerintem is.

Notepad++ kb. annyira jó, mint az alap Wordpad.

2020. aug. 23. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A notepad++ -t nem ismerem annyira (linuxot használok, amin csak wine-al futna, de nem bohóckodok vele, mert van 1000+1 nagyon hasonló tudású c/c++ -ban írt alternatíva amiből válogathatok, tehát a fanoknak üzenem: nem fikázom, nem kell lehúzni emiatt.)

Ugyanakkor a fentiek védelmére szóljon: a VS Code tényleg nem egy rossz program, sok plugin érhető el hozzá, alapból sötét felülettel települ és jó a verzió kezelő része is így ha frontendezel érdemes kipróbálnod...

2020. aug. 26. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Én azt használom. Egyszerű, gyorsan telepítem és ha véletlenül leáll a laptop/gép vagy kinyomom a programot akkor is betűre pontosan megmarad az anyagom mentés nélkül.

Régen ezzel kezdtem, ennél is maradtam, más program nekem kényelmetlen.

2020. aug. 27. 16:49
 7/11 A kérdező kommentje:

#6, azt nem tudod, hogy a kérdésben szereplő kurzor színt hol lehet állítani ?

Vagyis a kurzor sorának színét ?

2020. aug. 27. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Beállítások > Stílusok beállításai (vagy valami ilyesmi) > Current line bckground
2020. aug. 27. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megvan. Hogy én mennyit tököltem ennek a keresésével ? Pedig csak ebben a beállítások menüben turkáltam. Hihetetlenül csőlátó az ember időnként.

:)

2020. aug. 27. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is csak most találtam meg eddig eszembe sem jutott átszínezni 🤣
2020. aug. 27. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!