Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ti milyen fejlesztői környezet...

Ti milyen fejlesztői környezetet használtok programozásra/webprogramozásra?

Figyelt kérdés

Notepad++-t használok már évek óta, de elég sok dolgot kezdek hiányolni belőle/egyszerű szövegszerkesztés terén is, mert arra is használtam.

Nemcsak webszerkesztésre kéne, hanem bármilyen programozási nyelvnek nyugodtan megfelelhet C++, C#, Java, ASM akár, stb...

Lényeg, hogy fejlettebb legyen, mint az említett.

Egyedül az ATOM-ot próbáltam eddig, az nagyon tetszett, de az istenért se bírtam { (vagy } már nem emlékszem pontosan) jelet írni, pedig elvileg mindenfajta billentyűzethez alkalmazkodott (úgy olvastam régebben volt olyan gondja, hogy európai billentyűzetekkel problémás volt, de már ez is megoldódott).

2016. okt. 15. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Visual Studio Code
2016. okt. 15. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :D ez nagyon tetszetős

Ment a zöld kéz >.>

2016. okt. 15. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én KomodoEdit-et használok, nekem bevált PHP fejlesztéshez, de jó C++ és más nyelvhez is. Ingyenes.
2016. okt. 15. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Kódolás: Notepad++, Linuxon Sublime Text.

Grafikai elemek: Gimp, vagy van egy régi FireWorks -om még.

A megírt C++ -t gcc -vel fordítom.

Atom -ot néztem régebben, akkor voltak még hiányosságok, de az általad említett hibát nem tapasztaltam.

2016. okt. 15. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
NetBeans IDE 8.2
2016. okt. 15. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Visual Studio 2015.
2016. okt. 15. 18:56
 7/7 anonim válasza:

VS Code

Atom

Notepad++

Nálam ez a három kedvenc, de nyilván mindenkinek más jön be :)

2020. júl. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!