Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elakarom kezdeni a szoftverfej...

Elakarom kezdeni a szoftverfejlesztő tanfolyamot (okj egy éves képzés). Tudnátok segíteni? Mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Napi hány óra tanulás szükséges hozzá én max 4 órát tudnék naponta rászánni kisbaba mellett. Továbbá milyenek az elhelyezkedési esélyek?

2020. aug. 21. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha tényleg rá szánsz 4 órát minden nap, akkor attól függ mit tanultok. Napi 4 óra az 4*365, ami 1460 óra, az elég lehet egy munkára.

Programozást úgy képzeld el, hogy csak a tudás számít. Szóval akkor kapsz munkát, ha tudsz programozni. És akkor fogsz több fizetést kapni ha tanulsz. Szóval okj után még 1 év ugyan ilyen intenzívebb tanulással számolj. Utána is gyakorolni kell sokat, de már rajtad múlik mennyit szeretnél, a junior szint nehezét átlépted már.

Nem tudom általában ez hogy működik, én 6 állásinterjún voltam eddig életemben. Mindegyik helyen volt egy nyelvismeret felmérő tudás, amin x százalékot elkellett érni. Interjún egy hely kivételével voltak feladatok, pl rekurzív függvény írása. Mindenképp legyen egy hobbi projected is, mert mint látod, nagyon szűrnek.

2020. aug. 21. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Továbbá milyenek az elhelyezkedési esélyek?

0

2020. aug. 24. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha érdekel a programozás és nem azért akarod magadba tuszkolni az anyagot mert jó pénz jöhet belőle bármilyen gyorsan, tőled függ hogy darálod be az adatot és hogyan érted azt meg.

Nem csak bemagolni kell itt az alap műveleteket és a hozzá tartozó megmagyarázó anyagot, tudni is kell használni tankönyvön kívül, később tudni kell változatosan felhasználni.

Ez nagyon relatív, hogy mennyire lehet megtanulni.ha van egy kis érzéked hozzá és/vagy sokat tanulsz sima ügy, ha nem akkor szenvedsz vele.

Programozó vizsgát letett emberek hemzsegnek, olyan aki érti is mit csinál, vagy alkalmazni tudja kevés, ezért nagyon felkapott szakma. Hiába vesznek fel sokszor fejlesztőket a fele hozzá se tud szagolni a dolgokhoz mert bemagolta, hogy hogyan kell egy alap 3 soros számológépet csinálni.

2020. aug. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!