Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyamot érdemes el végezni? Mire lehet számítani egy ilyen tanfolyamon? Milyen tantárgyak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 14:36
1/5 anonim válasza:
Nem. Ez tényleg a legrosszabb informatikai képzés. (nem is értem miért megy valaki ilyen OKJs informatikai szarra) Ha nem akarsz egyetemre menni akkor inkább érdemes elvégezni egy normális képzést, amiből már nagy választék van. Nem olcsó (800e-1m), de azok még aránylag elfogadhatóak. De inkább egyetem + munka mellette.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2018. jan. 7. 14:46
3/5 anonim válasza:
Szia! Ha akarod adok részletes felvilágosítást a szakról. Nem valami kampányoló gyökér vagyok, nem tanár vagyok, hanem egy diák.. Magába a szakot érdemes elvégezni, de csak akkor, hogyha találsz megfelelő helyet.. Sok helyen NAGYON ROSSZUL tanítják, de nálunk pl egészen sok értelme van.. Mondjuk ez egy eléggé elit suli, és van előtte 4 év infó szak és utánna szoktak rá menni az emberek, és már a 4 év alatt is tanulnak egy rakat programozást...
4/5 anonim válasza:
Egyébként egy pont mostani, érdekes cikk hozzá:
5/5 anonim válasza:
EZt a videót én is láttam, NEM mindenhol ilyen az okj... nálunk egész jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!