Bloghoz admin felületet hogyan csinálhatok?
Sajnos magában a webfejleztésben sem vagyok otthon, egyedül a HTML megyeget...
Filmkritikákat kezdtem el írni, ehhez szeretnék egy saját felületet létrehozni magamnak, s arra gondoltam, hogy mindezt egy ilyen saját szerkeszthetőségi felületen (vagy mi) keresztül.
Igazából 2 kategória meg 2 textbox az egész, semmi ilyen nehéz dolog.
Esetleg tudna valaki legalább valami tutorialt mutatni, amit le tudnék követni? Én még megfogalmazni sem tudom mit szeretnék, így nem is találtam semmi ilyen jellegű segítséget az interneten.
Segítő válaszodért előre is puszillak! :)
Pont ezt szeretném elkerülni, szeretnék egy saját felületet.
Nem szeretném publikálni amiket írok, csak magamnak szeretném, de nem jegyzettömb formájában.
Igazából csak ehhez az admin felülethez kellene kis információ, a többi részével magam is boldogulok
Amit elképzelsz annak totál semmi értelme nincs.
Egy offline alkalmazást akarsz megírni olyan nyelvekkel amik kifejezetten online webalkalmazások megírására használatosak.
Felejtsd el, mert ez egy telibe vert nagy marhaság.
Tudom jól, hogy ennek látszólag semmi értelme, de a kérdésem abszolút nem erre vonatkozott.
Másfelől pedig nyilván van erről tutorial, mert ilyen adatbázios rendszeren alapul nagyjából az összes ilyen folyamatosan frissülő oldal.
Kérlek csak akkor írj, ha releváns válasszal tudsz szolgálni!
Akkor meg egyszerű mint a faék, adatbázisba beírás, visszaolvasás.
https://www.youtube.com/watch?v=ufShC22WFjI
Ennek a mintájára írsz egy blogot és kész.
#3 Azért manapság a webes nyelveket nem csak weboldalhoz használják... sőt.
Eleve a JS is elsősorban webes felhasználásra készült, ennek ellenére tudok több olyan alkalmazást ami electronnal lett fordítva dekstopra (ráadásul multiplatform).
amúgy weboldalt is lehet localhostról üzemeltetni egyszerűen. én ezt úgy oldanám meg hogy cms-t dockerben futtatok localhostról. faék, csak akkor megy ha elindítom és böngészőből tudom használni. még programozni sem kell tudni hozzá
Kedves utolsó válaszoló!
Esetleg kicsit bővebben is tudnád fejtegetni azt, amit leírtál?
Bevallom őszintén nem kicsit vagyok debil ehhez a témához.
Én jómagam sem windows-t sem wordpress-t nem használok így 100%-ban nem merem azt mondani, hogy friss és működőképes leírás de elvileg jó lehet:
de itt egy videó is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!